Karmen, fiica lui Adrian Minune, noi informații despre starea de sănătate a tatălui său, după ce a fost internat în spital: „Niciodată nu l-am văzut așa. Era momentul să...”

Data publicării:
Karmen Simionescu, captură video PRO TV
Descriere foto: Karmen Simionescu, captură video PRO TV

Karmen a dezvăluit cum se simte Adrian Minune, după ce a fost internat în spital.

 Adrian Minune a ajuns de urgență pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate. În urma mai multor investigații medicale, medicii au decis să-l interneze. Apropiații, dar și fanii s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a artistului, motiv pentru care, Adrian Minune a decis să vorbească despre problemele care l-au dus în această stare, dar și cum se simte. 

Adrian Minune,primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Într-un Story pe instagram, Adrian Simionescu a ținut sa le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături, dar și cadrelor medicale, pentru tot ajutorul acordat. Artistul a precizat că se simte mult mai bine. Acesta le-a povestit fanilor că medicii i-au descoperit un abces în corp, asta după ce a cântat trei zile la rând într-o locație unde era curent foarte mare. Totodată, Adrian Minune a precizat că urmează în continuare un tratament. 

”Fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni, până la proba contrarie. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară o să fiu acasă. O să merg aici la noi, la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, dar și cadrelor medicale și tuturor fanilor care au fost alături de mine. Problema mea a fost în felul următor: am cântat trei zile în același loc și am prins foarte mare curent.

De la acest curent s-a declanșat un abces, undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice, chiar și acum sunt la perfuzii și o să ajung acasă să continui tratamentul cu antibiotice, pentru a se retrage acel abces. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă de voi. Vă iubește Adrian al vostru. Să aveți parte de bucurii și de fericire. ”, a spus Adrian Minune, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare. 

Karmen, fiica lui Adrian Minune, noi informații despre starea de sănătate a tatălui său

Acum, Karmen, fiica lui Adrian Minune, noi informații despre starea de sănătate a tatălui său. vedeta a mărturisit că părintele său se simte bine și urmează să onoreze evenimentele la care este invitat. 

„Tatăl meu este foarte bine. E perfect sănătos. Și-a revenit. A avut o mică problemă. A fost internat. A plecat într-o scurtă „vacanță', deci are forțe proaspete pentru nebunia din vară care urmează. Niciodată, de când mă știu eu, nu l-am văzut așa. Tata nu a fost niciodată internat. A mai avut momente când s-a simțit rău, și-a făcut perfuzii acasă, una alta, un pui de somn, lasă că îmi revin', a spus Karmen Simionescu, la Antena Stars.

Karmen Simionescu: 'Era momentul să ia o mică pauză'

Karmen recunoaște că tatăl său muncește foarte mult, iar oboseala și-a spus cuvântul. Totodată, artista mărturisit că nu l-a văzut niciodată pe tatăl său să-i fie rău, motiv pentru care s-a panicat. 

„Tata este genul de om care nu zice „Mi-e rău'. Eu nu l-am auzit niciodată pe tata să zică „Mi-e rău' și am zis că a ajuns la vârsta de 50 de ani, era momentul să ia o mică pauză și să stea să se curețe organismul lui și să se odihnească. După atâta alergătură și o viață întreagă de activitate, este momentul să spui „Stop, vreau și eu o pauză.'', a mai spus fiica lui Adi Minune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel