Kanye West, decizie radicală. Artistul a depus actele oficiale prin care doreşte să îşi schimbe numele

Data publicării:
Kanye West, captură youtube/ Jimmy Kimmel Live
Descriere foto: Kanye West, captură youtube/ Jimmy Kimmel Live

Rapperul Kanye West a depus actele oficiale prin care muzicianul american doreşte să îşi schimbe în mod legal numele în "YE".

Pentru ca această schimbare să devină oficială, un judecător din statul California va trebui să o aprobe şi, la fel ca în multe cazuri similare, modificarea numelui artistului trebuie să fie publicată în mai multe ziare.

În documentele depuse la tribunal, Kanye West a precizat că doreşte să îşi schimbe numele "din motive personale", fără să ofere însă alte explicaţii.

Pe 26 august, Kanye West va găzdui cea de-a treia amplă "petrecere de audiţie" a următorului său album, "Donda", care va fi organizată pe Soldier Field, un stadion din oraşul lui natal, Chicago.

Potrivit unui articol publicat în New York Post, rapperul Kanye West va construi o reproducere a casei lui natale din Chicago chiar pe peluza acelui stadion dedicat meciurilor de fotbal american. Articolul prezintă şi câteva fotografii care prezintă diverse etape din etapa de construcţie a casei.

Weekendul trecut, Kanye West şi-a închis contul de pe Instagram, după ce începuse să publice o serie de mesaje criptice, reprezentând mai multe fotografii - prima dintre ele arăta casa în care rapperul a locuit în copilărie alături de mama lui, Donda, care a murit subit în 2007 şi al cărei prenume a dat titlul viitorului său album.

După ce data iniţială de lansare a albumului "Donda", programată în 2020, a fost amânată pentru 23 iulie 2021 şi, apoi, pentru 6 august 2021, deocamdată nu este clar când va apărea pe piaţă acest material discografic, relatează Agerpres.

În ultimele zile, rapperii Kanye West şi Drake - al cărui viitor album, "Certified Lover Boy", a fost de asemenea amânat - au publicat câteva mesaje ironice unul faţă de celălalt pe reţelele de socializare. Din acest motiv, mai multe surse din industria muzicală au început să vorbească despre o posibilă "bătălie" a lansărilor de albume, similară cu aceea purtată de Kanye West cu rapperul 50 Cent în anul 2007, când cei doi artişti au beneficiat de vânzări consistente ale albumelor lor, "Graduation" şi, respectiv, "Curtis".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel