Kanye West, avere de 6,6 miliarde de dolari. De unde provin sumele COLOSALE de bani

Data publicării:
Kanye West, sursa foto Instagram
Descriere foto: Kanye West, sursa foto Instagram

Divorțul de Kim Kardashian nu i-a afectat deloc averea lui Kanye West. Artistul de peste ocean este acum multimiliardar. 

Divorțul dintre Kanye Westși Kim Kardashian a zguduit presa mondenă din toată lumea. Chiar dacă amândoi au fost afectați de acest eveniment neplăcut, averea lor nu a avut de suferit deoarece înainte de căsătorie cei doi au semnat un contract prenupțial.


Acum un an de zile, Kanye West intra în topul miliardarilor cu o avere de 1,3 miliarde de dolari. Din luna aprilie a anului trecut, până în prezent, averea rapperului american a crescut de peste patru ori. Potrivit unui nou raport al publicației Bloomberg, Kanye West are o avere de 6,6 miliarde de dolari.


Sumele imense încasate de artist provin din brand-ul său de echipamente sportive, Yeezy, al cărui director este.Businessul valorează între 3,2 și 4,7 miliarde de dolari. Kanye West a semnat un parteneriat cu Adidas AG, în anul 2013 și este programat să se încheie abia în 2026. Rapperul american are 122 de milioane de dolari în numerar și acțiuni.

Albumele muzicale produse de-a lungul timpului adaugă 110 milioane de dolari la avere. Kanye West obține bani și din brand-ul de lenjerie al lui Kim Kardashian, din care deține o cotă estimată la 1,7 miliarde de dolari. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel