Kanye West, atac DUR la adresa lui Kim Kardashian. Cei doi se află în plin război: "Visez la o lume în care tații pot fi considerați eroi"

Data publicării:
Kim Kardashian și Kanye West foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian și Kanye West foto Instagram

Kanye West și Kim Kardashian sunt la cuțite. Artistul continuă să își atace pe mama celor patru copii pe care îi au împreună. 

Kim Kardashian și Kanye West au decis să pună capăt mariajului de 7 ani, în anul 2021. Cei doi au împreună patru copii, iar potrivit artistului, custodia a rămas comună. Cu toate astea, se pare că vedeta nu îi respectă hotărârile instanței și nu îl lasă pe artist să își vadă copiii. Astfel, artistul a decis să vorbească public despre conflictul dintre ea și Kim Kardashian. 

 

"Vreau să îmi duc copiii în orașul antal Chicago pentru a vedea cum echipa locală de baschet joacă în fața a mii de oameni, dar Kim nu îmi permite. Cum poate fi numită asta custodie comună?", a fost mesajul lui Kanye. 

 

Totodată, Kanye West susține că fosta parteneră le pune în pericol sănătatea psihică a copiilor săi, deoarece îi lasă să petreacă foarte mult timp în fața telefoanelor mobile și a tabletelor.  Candace Owens, o activistă cunoscută a subliniat că este de acord cu ceea ce spune Kanye West în legătură cu acest lucru.

 

"Kim greșeste aici. Niciun copil de opt ani nu are nevoie de social media. Să se ducă să coloreze. Efectele pe care rețelele de socializare le au asupra psihicului copiilor au fost studiate. Kanye încearcă să își protejeze fiica și este etichetat în mod greșit ca fiind obsedat de control. Există o multitudine de alte mijloace prin care copiii își pot manifesta creativitatea", a subliniat Candace. 

 

Kanye West i-a mulțumit lui Candace Owens pentru susținere și se bucură că există oameni care înțeleg situația. 

"Mulțumesc, Candace, pentru faptul că ești singura persoană care are curajul să vorbească public despre acest subiect. Există o grămadă de celebrități cărora le este frică să spună ceva public, însă în privat îmi scriu că se află de partea mea. Visez la o lume în care tații încă pot fi considerați eroi", a continuat Kanye. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel