Kamara, suma enormă necesară pentru a-și salva copilul: Ajunge de fiecare dată în jur de...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Kamara, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Kamara, Instagram

Kamara a dezvăluit suma enormă pe care trebuie să o plătească anual pentru tratamentul fiului lui.

Kamara și soția sa au trecut prin numeroase încercări, după ce Leon, copilul lor, a fost diagnosticat la naștere cu o boală grea. Aceștia trebuie să meargă anual cu cel mic la operație, în Barcelona, iar costurile sunt enorme. Tocmai din acest motiv, artistul va organiza și o gală, unde chiar el va intra în ring și se va lupta pentru Leon.

"Leon e bine, mulțumim lui Dumnezeu! Face din ce în ce mai multe progrese, are personalitate, e pe veselie, lucrează foarte bine. E muncitor, e un campion și ne pregătim pentru operația de la sfârșitul lunii august, început de septembrie, în funcție de cum revin doctorii din vacanță, la Barcelona, la Policlinica Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, pentru alungirea de mușchi și anume operație de Miotenofasciotomie.", a declarat Kamara, potrivit click!

La câte operații pe an este supus Leon

"Doar o operație pe an, cea de Miotenofasciotomie pentru că nu e recomandat să faci mai multe, cu anestezie, e și așa una pe an ne gândim cumva dacă nu e mult dar cumva trebuie să facem operația pentru a-l ajuta să i se dea drumul la mușchi încât să poată lucra mai bine în continuare.", a mai dezvăluit artistul.

Care este prețul unei operații

"Nu avem un calcul pentru tot ce înseamnă să facem tratamentele lui Leon pentru că sunt zilnice, sunt recuperări, sunt medicamentații și așa mai departe. Nu avem o sumă exactă dar cert este că operația în sine cu recuperarea de după, e vorba de trei luni de recuperare de după operație, cu drumul, cu cazarea, cu tot ce ține de asta, ajunge în jur de 10.000 de euro de fiecare dată!", a mai spus acesta.

Care este starea de spirit a micuțului

Chiar dacă a trecut prin extrem de multe încercări, de când s-a născut, Kamara spune că băiatul lui se menține extrem de pozitiv, ba chiar visează să devină muzician.

"Ca stare de spirit Leon este senzațional, este foarte fericit, cântă toată ziua, ne-a zis că el vrea să devină pianist, că el e muzician, că e profesor de muzică, asta îmi zice mereu: "Eu sunt profesor de muzică și când voi fi mai mare vreau să devin pianist!"", a continuat Kamara.

Kamara organizează o strângere de fonduri pentru Leon

Artistul va intra chiar și în ring pentru a strânge banii necesari operației.

"Gala este în data de 10 Mai, de la ora 20.00, atunci mă bat pentru Leon la Gala RXF Star Edition împotriva lui  Iulian Pitea, campion național la sărituri cu schiul și  totodată fost concurent la Survivor și la Exatlon, e tânăr, are 24 de ani, face 25, e ambițios, mă bucur pentru el și o să  ne vedem acolo în cușcă unde el zice că va mai rămâne unul, eu nu-l contrazic!", a mai dezvăluit el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience