Kamara, mesaj emoționant pentru fosta soție de ziua sa. Ce i-a transmis artistul mamei băiețelului său/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Kamara și fosta soție. Foto Facebook
Descriere foto: Kamara și fosta soție. Foto Facebook

Oana, fosta soție a lui Kamara și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, artistul i-a transmis și un mesaj emoționant.

Recent, Oana, fosta soție a lui Kamara și-a sărbătorit ziua de naștere.Cu această ocazie specială, artistul a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de aceasta, dar și de băiețelul lor, Leon. Cei trei se sărută pe obraz și par extrem de fericiți. Mai mult decât atât, Kamara a menționat în mesajul transmis fiului său faptul că Leon este motivul pentru care relația dintre el și Oana înca este strânsă și pentru care continuă să lupte împreună.

"La mulți ani frumoși și sănătoși cu tot ce este mai bun pentru sufletul tău. Împreună am făcut o minune și numele acestuia este "LEON". Această minune ne va ține "legați" pentru totdeauna și puternici pentru a îndeplini misiunea noastră. Să îl punem pe Leon pe picioarele lui. Împreună vom reuși, cu Voia Bunului Dumnezeu. Să te bucuri de o zi minunată și de tot ce îți poftește inima", a scris Kamara pe pagina sa de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? ???????????????????????? ⭕ (@kamara_albnegru)

 

Au trecut câțiva ani de când Kamara și Oana și-au spus adio. Deși Oana a avut o încercare nereușită de a-și reface viața în brațele make-up artistului Alex Sassu, în viața lui Kamara nu a apărut nimeni. Artistul spune că nu spune nu unei noi relații însă nici nu vrea să grăbească lucrurile. 

 

„E cum se întâmplă, nu mă gândesc prea mult. Dacă îți faci din asta un obiectiv... de fiecare dată când am făcut asta, nu a ieșit bine. Sau atunci când am fost pe scenă gândindu-mă la banii pe care îi câștig, nu mă mai concentrez. Trăiești viața și mergi în viața ta, iar lucrurile se vor așeza. Dacă se va ivi ocazia, atunci se va întâmpla. Dar așteapta ocaziile bune și nu te arunca în orice nebunie. Întotdeauna o să fiu sincer crezând că pot inspira și alți oameni”, a declarat Kamara, la Antena Stars.


Cât despre relația cu fosta soție, Kamara spune că lucrurile sunt bine între ei, chiar dacă despărțirea a fost una dureroasă. 

„Ne înțelegem foarte bine, nu avem supărări, nu avem sentimente. Nu mă bag în viața ei. Dat fiind că erau multe sentimente la mijjloc, iar totul a fost brusc. Mai întâi de toate, înainte să vorbești de o situație, trăiește în pantofii acelui om. Unii sunt mai puternici. Nu am avut nevoie nici de psiholog, nici de nimic”, a mai adăugat artistul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel