Kamara își duce fiul în vacanță. Care este starea de sănătate a micuțui Leon: „Vara asta suntem tot cu tratamentele lui”

Sursa foto: Kamara, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Kamara, Instagram

Kamara a vorbit despre starea de sănătate a fiului său, dar și despre planurile de vacanță.

Kamara și soția sa au trecut prin numeroase încercări, după ce Leon, copilul lor, a fost diagnosticat la naștere cu o boală grea. Aceștia trebuie să meargă anual cu cel mic la operație, în Barcelona, iar costurile sunt enorme. Artistul s-a luptat în cușcă cu un fost concurent de la Exatlon, Iulian Pîtea, pentru a câștiga bani pentru operația fiului său. Chiar dacă înainte de a intra în ring, artistul nu era 100% convins pe reușitele sale, pentru că cel pe care avea să îl înfrunte era mai tânăr decât el, acum acesta se laudă cu reușitele sale.

”Nu am luat niciun pumn, am reușit să eschivez la toate loviturile. Am fost atins, o dată, la cap. Dar aș fi luat și o sută de pumni, și un milion, nu ar mai fi contat câți erau, i-aș fi luat cu plăcere de la Iulian Pîtea pentru Leon”, a spus Kamara, pentru Fanatik.

Kamara a primit sponsorizări pentru tratamentul lui Leon

Și motivele de bucurie pentru cântăreț nu s-au încheiat aici. Acesta a mai primit încă o veste extrem de importantă, cum să sponsorii competiției s-au oferit să îi plătească tratamentele băiatului în următorii cinci ani.

"Am primit tratamentul pe cinci ani din partea sponsorilor. Mi-au zis că plătesc câte 10.000 de euro, timp de cinci ani, pentru tratamentul lui Leon.", a mai spus Kamara.

Kamara și fiul său, Leon, au fost invitați recent în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, acolo unde au vorbit despre planurile de vacanță. Artistul a mărturisit că i-a promis fiului său că îl va duce la mare vara aceasta.

„Vara asta suntem tot cu tratamentele lui. Am fost la Timișoara acum cu mămica lui, unde a făcut un tratament intensiv cu specialiștii din Spania. L-au evaluat și deși a mai crescut, medicii nu i-au recomandat încă să facă miotenofasciotomia. Au spus să mai așteptăm un pic, să nu-l forțăm pentru că după recuperarea ține trei luni (…) E mult mai bine. Reușește să se ridice singur în genunchi, să stea singur. Înainte trebuia să-l susții, acum poate singur”, a povestit artistul, conform Pro TV.

Oana și Kamara, în relații bune de dragul fiului lor

Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei ani, dar au decis să rămână în relații bune de dragului fiului lor, Leon.

„Kamara are grijă de el. Îl sună, se interesează pentru el ca să îi fie bine. Nu sunt probleme în privința asta. Și eu mă înțeleg bine cu Kamara, însă nu încape în discuție o împăcare intre noi”, a precizat Oana pentru playtech.ro

Care este prețul unei operații

"Nu avem un calcul pentru tot ce înseamnă să facem tratamentele lui Leon pentru că sunt zilnice, sunt recuperări, sunt medicamentații și așa mai departe. Nu avem o sumă exactă dar cert este că operația în sine cu recuperarea de după, e vorba de trei luni de recuperare de după operație, cu drumul, cu cazarea, cu tot ce ține de asta, ajunge în jur de 10.000 de euro de fiecare dată!", a mai spus Kamara pentru click.ro

Citește și: Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2022, 12:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience