Kamara, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate ale fiului său. Pe cine învinovățește artistul: "Îi dădeau pe gât..."

Data publicării:
Kamara, foto Instagram
Descriere foto: Kamara, foto Instagram

Kamara a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său, Leon. Artistul a dezvăluit și cine este vinovat de tot ce i se întâmplă acum micuțului. 

Kamara trece prin clipe grele alături de fiul lui, Leon. Cel mic suferă de o boală degenerativă, numită tetrapareză spastică, mai exact, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune. Leon va suferi până la vârsta de 18 ani mai multe intervenții chirurgicale care au scopul de a-i reda o parte din mobilitate. Acum, micuțul Leon locuiește alături de tatăl său, iar Oana plătește pensie alimentară. 

Într-un interviu recent, Kamara a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său. Artistul consideră că vinovat de tot ce i se întâmplă micuțului este chiar medicul cu care a născut Oana. Potrivit artistului, doctorul nu ar fi ajutat-o pe Oana să nască, iar ulterior Leon nu a fost băgat în incubator, așa cum ar fi trebuit.

Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară.

Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e. A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.

Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a povestit Kamara în emisiunea „În oglindă”.

 

Oana și Kamara, în relații bune de dragul fiului lor

 

Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei ani, dar au decis să rămână în relații bune de dragului fiului lor, Leon.

 

„Kamara are grijă de el. Îl sună, se interesează pentru el ca să îi fie bine. Nu sunt probleme în privința asta. Și eu mă înțeleg bine cu Kamara, însă nu încape în discuție o împăcare intre noi”, a precizat Oana pentru playtech.ro

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel