Kamara, detalii emoționante despre starea de sănătate a fiului său: Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon

Data publicării:
Sursa foto: Kamara, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Kamara, Instagram

Kamara a vorbit, în cadrul unui interviu, despre viața de tată și despre greutățile pe care le-a întâmpinat.

Băiatul lui Kamara s-a născut cu probleme de sănătate si, de atunci, părinții se chinuie cu el, pentru a-i face fel de fel de tratamente. Într-un interviu, artistul a dezvăluit detalii din intimitatea familiei sale, în care spune cum își împart cei doi timpul ci micuțul.

„Atunci când Leon este la mine, sunt tot timpul cu el. Nu am bonă, în momentul de față, am avut în trecut o persoană care mă ajuta în momentele cheie, vorbim de un interval orar în care reușeam, cât de cât, să îmi desfășor treaba. În general, acest lucru se întâmpla după ce terminam prima parte a zilei cu el, însă nu mai am bonă, a plecat să aibă grijă de mama ei soacră, în Arad. Rar, ea mai ajunge pe la noi, dar mai mult de dor. Oriunde merg, îl iau cu mine, chiar și la o emisiune care nu ține mult. În momentele complicate, îl las la fosta mea soție, ne mai ajutăm”, a explicat Kamara, pentru ego.

Citește continuarea pe dcradionews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel