Kaira, mesaj emoționanț la trei luni de la moartea mamei: „Sper că ai fost mândră de mine”

Data publicării:
Kaira, sursa foto Instagram
Descriere foto: Kaira, sursa foto Instagram

Kaira trăiește cele mai grele momente din viața ei, după ce a pierdut cea mai dragă ființă pentru ea.

Cunoscuta artistă trece prin momente cumplite, după ce mama ei s-a stins din viață în urmă cu 3 luni. Kaira le-a povestit totul fanilor ei de pe Youtube, iar vestea a șocat pe toată lumea. La 3 luni de la pierdere, Kaira își dorește să îi transmită mamei ei un mesaj foarte emoționant, prin care îi spune că este bine și îi dorește drum lin. 


„Astăzi se împlinesc 90 de zile dela moartea mamei mele. Am ales să pun această bucățică din vlogul cu renovarea camerei care a fost a ei pentru că, pe lângă faptul că a fost și părticica voastră preferată din video, exprimă și situația actuală pe care trebuie să o accept. Totul se învârte în jurul acceptării în astfel de momente. Indiferent că treci prin furie, depresie, tristețe, teamă, confuzie sau negare, situația trebuie acceptată pentru a putea merge mai departe. Fără mama în planul fizic. Aș fi putut alege o poză cu ea, desigur. Dar acela este trecutul. Amintirile prețioase cu ea rămân în suflet”, a scris Kaira pe InstaStory. 


Mama artistei avea probleme de sănătate, iar în dimineața zilei de 3 decembrie a simțit că respiră mai greu și l-a rugat pe fostul ei soț să o ducă la un cabinet particular. Acolo, însă, a fost prea târziu. Chiar dacă părinții Kairei erau divorțati, se pare că mama artistei și-a găsit sfârșitul în brațele fostului soț.  


„Așadar, aici am ajuns, mamițel. Sper că ai fost mândră de mine, de cum m-am construit. Sper că ai simțit toată recunoștința pe care ți-am transmis-o în fiecare zi. Sper că te-ai simțit iubită. Mergi liniștită în călătoria ta. Aici e totul bine. Mulțumesc că mi-ai fost mamă în această viață. Mulțumesc pentru exemplele tale. Mulțumesc pentru lecții. Te iubesc. Iar eu sunt bine și voi fi bine. Promit. Drum lin, mamă”, a adăugat artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel