Justin Timberlake și Jessica Biel, părinți pentru a doua oară: ”Suntem foarte recunoscători”

Data publicării:
Jessica Biel, sursa instagram
Descriere foto: Jessica Biel, sursa instagram

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru a doua oară.

Cântărețul Justin Timberlake și actrița Jessica Biel au făcut marele anunț. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară și radiază de fericire. Vestea a fost dată în direct, în timpul unei emisiunii TV, iar fanii le-au trimis sute de felicitări.

Justin Timberlake, unul dintre cei mai apreciați artiști, este acum cel mai mândru tătic, având doi fii. Anunțul a fost dat de artist în cadrul emisiunii Ellen, dezvăluind că soția sa a dat naștere mezinului familiei. Numele pe care cei doi l-au ales pentru nou-născut este unul cu totul special.

 “Numele lui e Phineas, și e extraordinar și drăguț și nimeni nu doarme”, a declarat cântărețul râzând. “Dar suntem încântați și nu puteam fi mai fericiți. Suntem foarte recunoscători”.

În trecut s-a speculat că cei doi au devenit deja părinți, iar soția renumitul cântăreț ar fi născut în secret. Din cauza pandemiei, Justin Timberlake, Jessica Biel si fiul lor, Silas, în vârstă de 5 ani, s-au retras la ferma lor din Montana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel