Justin Bieber și-a anulat mai multe concerte, din cauza problemelor de sănătate: "Nu-mi vine să cred că spun asta"

Data publicării:

Justin Bieber a fost nevoit să-și anuleze câteva turnee, din cauza problemelor de sănătate.

Justin Bieber a anunțat oficial faptul că ia o pauză de la cariera muzicală, motiv pentru care și-a anulat deja și câteva turnee. Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, a făcut acest anunț care i-a întristat pe fanii săi, pe rețelele de socializare. Cauza invocată de artistul internațional a fost reprezentată de anumite probleme de sănătate cu care acesta se confruntă, în ultima vreme.

"Nu-mi vine să cred că spun asta. Am făcut totul pentru a mă face bine, dar boala mea se înrăutățește. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele câteva spectacole (ordinele medicilor)"., a scris el pe rețelele de socializare, potrivit people.com

Toate concertele lui Justin Bieber au fost anulate

Justin Bieber urma să concerteze marți și miercuri la Scotiabank Arena din Toronto, în cadrul turneului său Justice World Tour 2022. De acolo, era programată o oprire la Capital One Arena din Washington, D.C.

Toate vor fi amânate însă acum. Biletele vor fi onorate pentru datele reprogramate, cu rambursări disponibile la punctul de cumpărare.

"Pentru toți oamenii mei, vă iubesc foarte mult și mă voi odihni și mă voi face bine", a adăugat Bieber.

Nu este clar dacă cele două seri pe care Bieber le are programate pe 13 și 14 iunie la Madison Square Garden din New York vor fi afectate. Una dintre acestea din urmă ar putea fi amânată de finala Conferinței de Est a NHL dintre New York Rangers și Tampa Bay Lightning. Dacă vor ajunge la Meciul 7, acestea sunt programate să joace la MSG pe 14 iunie - ceea ce l-ar forța pe Bieber să își reprogrameze concertul.

Turneul Justice World Tour, reprogramat de două ori

Turneul Justice World Tour a fost programat inițial să înceapă în martie 2020, dar a fost amânat aproape doi ani din cauza pandemiei COVID-19. Inițial, acesta a fost intitulat Changes Tour - după albumul cu același nume al lui Bieber - dar a fost redenumit pentru a susține atât Changes, cât și Justice, cel mai recent album al său.

În luna februarie, Bieber a fost testat pozitiv pentru COVID și a fost nevoit să reprogrameze un concert programat în Las Vegas.

Datele turneului sunt planificate în prezent până în martie 2023.

Turneul mondial în șase etape al lui Bieber vizează 20 de țări diferite în 13 luni, potrivit site-ului său. Cântărețul va încheia prima etapă cu spectacolul reprogramat în Las Vegas, înainte de a porni în cea de-a doua etapă în Europa, unde va călători în patru țări între 3 și 10 august.

Etapele 3, 4 și 5 vor cuprinde concerte în trei țări din America de Sud - Brazilia, Chile și Argentina -, precum și în Africa de Sud, Israel, Australia și Noua Zeelandă, din septembrie până în decembrie.

Turneul se va întoarce în Europa pentru cea de-a șasea și ultima etapă, programată să înceapă pe 13 ianuarie 2023. Bieber va vizita 16 țări diferite pe parcursul celor trei luni, turneul urmând să se încheie la Cracovia, în Polonia.

Jaden Smith și TEO au fost desemnați să cânte în deschiderea tuturor celor 52 de date ale turneului, conform unui comunicat de presă din noiembrie. Eddie Benjamin și Harry Hudson se vor alătura turneului la diverse alte date.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel