Jurnalistul Octavian Andronic, răpus de COVID. Fiica acestuia a povestit prin ce a trecut: „Voia să trăiască și nu a putut”

Data publicării:

Fiica jurnalistului Octavian Andronic, Ana, a vorbit despre moartea tatălui său și despre chinurile prin care a trecut din cauza infectării cu noul coronavirus.

 Ana, fiica regretatului jurnalist, a povestit pe pagina sa de Facebook cum s-a stins din viață tatăl acesteia, în a 18-a zi de luptă cu virusul ucigaș.

 


„A murit si tatal meu, Octavian Andronic(ANDO) si a murit nasol. Nu cred ca neaparat din neglijeta doctorilor ci mai mult in lipsa de informatie si informare….a murit fix in ziua 18 de covid…cand au cedat inima si rinichiul, avea o pneumonie severa bilaterală, tip covid.

…Nu putea respira cu intubarea non-invaziva…presiunea de oxigen era prea mare?…Sincer cred ca in Martie a mai avut o serie de covid…netratat, acesta lasand sechele, o hipertensiune si cred ca si o autoimuna cu manifestari cutanate, o rosacee ceva…eu am tot cautat …nu a vrut sa faca mari investigatii…am cateva analize, radiografii de la Nasta si cateva ct-uri , Nasta si Sf Maria. Sunt efectiv terminata, voia sa traiasca si nu a putut. În fine, a murit intubat in ultimele ore la Militar la coronariana…avea cheaguri , un vas necrozat si nu au putut pune stem…UNA PESTE ALTA…AiA E! 0 informare…NU EXISTA COMUNICARE! Poate asta ar schimba lucrurile…in Ro sistemul medical este necrozat ca vasul ala….SISTEMUL MEDICAL NU COMUNICA CU PACIENTUL……ZERO…De fapt este doar un haos general unde lumea se invarte si se izbeste de 4 pereți”, a scris fiica lui Octavian Andronic pe Facebook.

 

Jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic s-a stins din viaţă pe 11 decembrie 2020, la o săptămână după ce fusese internat în spital. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel