Jurnalistă, STRIGĂT DISPERAT de 1 Decembrie: Românie, umple-ți inima cu zâmbetele noastre, nu spitalele cu lacrimi

Data publicării:
David Rock, foto pixeby
Descriere foto: David Rock, foto pixeby

O jurnalistă a transmis un mesaj puternic de Ziua Națională a României. 

"Țara mea dragă, găsește-ți puterea să îți revii!", este mesajul transmis de o jurnalistă din Cluj-Napoca, de Ziua Națională a României, potrivit Dcnews. 

Mihaela Trif a făcut un apel de ziua României, iar strigătul ei disperat a plecat de la moartea părinților ei, din nepăsarea medicilor: ”La mulți ani, România. Dar mi-ai tratat tatăl cu “prea târziu” și mama cu “inoperabil”. Mi-ai tratat părinții cu “nu avem ce să le facem în spital, acasă îi puteți îngriji mai bine. Mi-e teamă azi că peste ani pe mine mă vei trata mai rău. I-am pierdut pe amândoi".

"Scumpa mea, ne râde Europa"

"Mândru că sunt român” nu cred că a făcut vreodată referire la sistemul tău, ci poate la mâncarea tradițională, hotarele verzi și puterea românilor de a zâmbi până îți pleacă pe drumuri străine sau pe ultimul drum.

România... te-ai cățărat pe umerii celor care au succes în carieră, deși nu tu îi sponsorizezi să participe în competițiile mari. Mi-i lași în libertate pe cei răi, care fură sau se urcă la volan băuți și drogați, dându-le mai multe șanse decât victimelor. România, ai devenit atât de moale, încât de la dosare fabricate ai ajuns să tratezi cu scârbă dosarele de înșelăciune în care victimele sunt femei tinere, ori mame singure. Citește mai mult 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel