Jurnalista Rodica Mitu a plecat la ceruri, la doar 32 de ani. Daniela Simulescu, în lacrimi: Emisiunea mea nu ar fi existat fără ea

Data publicării:
 Captură YouTube/ DC NEWS
Descriere foto: Captură YouTube/ DC NEWS

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a transmis un mesaj emoționant despre colega noastră Rodica Mitu.

Jurnalista Rodica Mitu, colega noastră de la DC News, nu mai este. A murit la doar 32 de ani.  Ea a fost înmormântată vineri, pe 3 februarie, atunci când de pe acest pământ, Rodica și-a luat un ultim la revedere. Familia, colegii și prietenii au condus-o pe ultimul drum din această lume, la Cimitirul Municipal Constanța.

Daniela Simulescu, în lacrimi: Rodica a fost și una dintre cele mai bune prietene ale mele

Astăzi, 6 februarie, astrologul Daniela Simulescu a transmis un mesaj emoționant despre "sufletul redacției DC NEWS", așa cum a fost numită Rodica de către Bogdan Chirieac.

"Emisiunea de astăzi a început cu o imagine pe care mi-aș fi dorit să nu o avem niciodată. Poate unii ați aflat, poate unii nu ați aflat. Mai devreme ați văzut-o pe Rodica, Rodica pe care am pierdut-o săptămâna aceasta. Rodica a fost colega noastră, a tuturor celor de la DC MEDIA GROUP, era redactor șef adjunct la site-ul DC NEWS și Rodica a fost și una dintre cele mai bune prietene ale mele. Și aș putea să vă spun că emisiunea mea nu ar fi existat dacă nu ar fi existat Rodica. 

Cum a cunoscut-o Daniela Simulescu pe Rodica Mitu

O să vă rog să îmi permiteți aceste momente emoționante. Deși de obicei nu v-am obișnuit cu dezvăluiri personale sau cu momente din acestea destul de intime mie în aceste emisiuni, dar de această dată eu nu am cum să nu-i aduc un omagiu Rodicăi pentru că da, trebuie să știți un lucru, undeva prin 2017 Rodica m-a rugat să-i acord un interviu pentru DC NEWS. Aveam niște apariții în niște emisiuni, a aflat de mine și a vrut să afle cum va fi horoscopul în 2018. I-am acordat acel interviu, probabil că unii l-ați și citit, și de atunci m-a urmărit. De fiecare dată când apăream în câte o emisiune sau când mai aveam câte o postare pe Facebook, câte un articol, ea le promova și la un moment dat, la începutul anului 2019 mi-a scris că cei de la DC NEWS au avut un astrolog, au rămas fără el și că poate vreau să merg să vorbesc cu ei.

Rodica era foarte haioasă, zicea: "Daniela, știu că tu nu vrei cu zodii, eu știu că tu vrei alte lucruri să le spui oamenilor, dar du-te și vorbește cu ei". Și iată că de aproape 4 ani, după ce am vorbit și am stabilit acest parteneriat, în aprilie se fac 4 ani de când am această emisiune săptămânală și emisiune în spatele căreia a stat Rodica.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel