Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Jupiter și-a încheiat retrogradarea în semnul Taurului pe 30 decembrie. Va fi în mers direct până pe 26 mai când va tranzita în Gemeni. Iată ce surprize ne aduce!

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a încheiat retrogradarea în semnul Taurului. Și până pe 26 mai, cât mai stă în acest semn, vom putea să ne bucurăm de avantajele sale.

Jupiter aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Arhetipul Taurului vorbește de confort, siguranță, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Și să nu uităm de conjuncția istorică pe care o va face Jupiter cu Uranus în data de 21 aprilie 2024! Eveniment memorabil cu siguranță, mai ales la nivel mondial.

Iată previziunile pentru fiecare nativ al zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Oprirea retrogradării lui Jupiter în casa banilor până pe 26 mai aduce schimbări financiare importante. Luna aprilie poate aduce atât creșteri, cât și scăderi financiare. Este momentul să fii precaut cu cheltuielile, să investești în tine și să explorezi surse noi de venituri, indiferent dacă ești activ în câmpul muncii sau la pensie.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter poate aduce împliniri, dar nu totul s-ar putea să fi decurs conform așteptărilor tale. Dacă nu ai simțit beneficiile, e timpul să-ți construiești propriile reușite. Sextilul cu Saturn aduce pragmatism, iar conjuncția cu Uranus poate aduce schimbări neașteptate. Rezistența la schimbare poate fi costisitoare. O criză poate deveni oportunitate, iar ianuarie este momentul propice pentru creșterea veniturilor sau a deveni independent. Jupiter încurajează învățarea și călătoriile. 

 

Citește mai departe pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel