Julia Roberts, descoperire șocantă despre familia ei. Testul ADN care răstoarnă tot: Numele ei nu este Roberts

Data actualizării: | Data publicării:

Julia Roberts a rămas șocată de rezultatele reieșite în urma analizării arborelui ei genealogic. În baza unui test ADN, actrița a descoperit că nu este o „Roberts”.

Julia Roberts a fost invitată în emisiunea „Finding Your Roots” cu Henry Louis Gates Jr., unde a descoperit că stră-stră-străbunica ei a avut o relație extraconjugală care a schimbat complet istoria familiei sale biologice.


Julia Roberts are unul dintre cele mai faimoase nume din lume, după ce a ajuns celebră pentru  filme precum Pretty Woman și Eat, pray, love.

Cu toate acestea, se pare că identitatea ei nu este atât de corectă pe cât ar fi crezut, dacă ne uităm la istoria familiei sale.

În timpul unui nou episod al emisiunii Finding Your Roots, difuzată de PBS în SUA, actrița în vârstă de 55 de ani s-a întâlnit cu gazda Dr. Henry Louis Gates Jr., în vârstă de 72 de ani, pentru a afla mai multe despre strămoșii tatălui ei, potrivit Metro.


La recensământul din 1880 din Douglas County, Georgia,  apar străbunicul actriței, John Pendleton Roberts, și mama acestuia, Rhoda Suttle... dar tatăl lui John nu apare nicăieri. Stră-străbunicul actriței rămânând un mister...

Se pare că Rhoda, stră-străbunica Juliei,  a fost căsătorită cu un Roberts - un bărbat pe nume Willis Roberts - dar acesta a murit cu un deceniu înainte de nașterea lui John, ceea ce înseamnă că era imposibil ca el să fi fost stră-străbunicul Juliei.

Deși tatăl lui John nu a fost numit în niciun document, doctorul Henry a putut face mai multe cercetări datorită ADN-ului furnizat de Julia și de vărul ei primar, un alt descendent al lui John.


'Julia și unul dintre verii primari ai tatălui ei, un alt descendent al lui John Roberts, au fost amândoi de acord să facă teste ADN', a explicat el.

'Am comparat apoi rezultatele lor cu cele ale persoanelor din bazele de date publice disponibile în căutare de potriviri, în speranța de a-l identifica pe tatăl lui John prin intermediul ADN-ului descendenților săi. În cele din urmă, am găsit un grup de potriviri care îi lega pe Julia și pe vărul ei de un singur om'.

 

Bărbatul în cauză era o persoană pe nume Henry McDonald Mitchell Junior, care ar fi, de fapt, stră-străbunicul biologic al Juliei.

"Deci noi suntem Mitchell? a întrebat Julia șocată, în timp ce doctorul Henry a confirmat: "Tu ești Julia Mitchell", ceea ce a făcut-o pe câștigătoarea premiului Oscar să izbucnească în râs.

„Pe de-o parte, sunt absolut uluită”, a spus Roberts. „Este fascinant. Pe de altă parte, există ceva în mine care îmi spune că familia mea pe care o știu este familia mea. Și prefer numele Roberts. A fost o întorsătură foarte neașteptată”. 


Istoricul a subliniat că Julia 'nu este Roberts din punct de vedere biologic', în timp ce a speculat că probabil niciun membru al familiei sale nu știe adevărul.

'Ei bine, acea fermă știa, pentru că soțul ei nu era acolo și ea încă făcea copii!” a glumit doctorul Henry.

'Mai am încă capul drept? Sunt cu fața la tine?' a continuat Julia, în stare de șoc total.

Dr. Henry a explicat că, deși nu puteau ști cu siguranță dacă John a știut vreodată cine este tatăl său, o informație utilă dădea de înțeles că ar fi putut fi ținut secret.

 

Henry McDonald Mitchell Junior, presupusul stră-străbunic biologic al actriței, a apărut în același recensământ din 1880, dar cu propria soție, pe nume Sarah, și cei șase copii ai lor, și locuiau la doar câțiva kilometri de Rhoda.

"Câteva mile scurte, s-ar părea", a remarcat Julia.

Dar asta nu este tot - mama văduvă a lui Henry, Elizabeth Mitchell, locuia la doar patru gospodării distanță de Rhoda, așa că există șanse ca el să fi mers să-și viziteze mama și, prin urmare, să fi făcut cunoștință cu Rhoda.

"Așa că se ducea să-și vadă mama ca un băiat cuminte", a teoretizat doctorul Henry, în timp ce Julia a adăugat: "Iar Sarah probabil că spunea: "Ah, te duci să-ți vezi mama? Ce drăguț din partea ta!"'".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel