Judas Priest a anulat un concert din cauza unor „probleme de sănătate”. Solistul trupei este diagnosticat cu cancer de prostată

Data publicării:
Judas Priest, captură video YouTube
Descriere foto: Judas Priest, captură video YouTube

Judas Priest a anulat un concert în SUA din cauza ''unei probleme de sănătate care nu e legată de COVID-19''

Formaţia britanică Judas Priest a fost nevoită să-şi anuleze ultimul concert în Statele Unite programat în cadrul turneului actual din cauza unei probleme de sănătate, relatează marţi contactmusic.com.

Judas Priest şi-a anulat în ultimul moment concertul din Massachusetts de luni seara din cauza "unei probleme de sănătate care nu e legată de COVID-19".

Trupa de heavy metal urma să susţină un concert pe Arena Paul E Tsongas din oraşul Lowell, însă a fost nevoită să anuleze evenimentul după ce unul dintre membri grupului nu s-a simţit bine.

"Spectacol anulat pe 4 aprilie", a transmis formaţia într-un mesaj pe Twitter. "Cu regret vă anunţăm că, din păcate, spectacolul din această seară de pe Arena Paul E Tsongas, Lowell, MA, este anulat din cauza unei probleme de sănătate care nu este legată de COVID-19. Sperăm să putem susţine acest spectacol în viitorul apropiat", a adăugat trupa.

Solistul Rob Halford, în vârstă de 70 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostată în timpul pandemiei de COVID-19, în 2020, dar este în remisie. El şi-a actualizat autobiografia "Confess" pentru a include diagnosticul primit şi a-i încuraja pe bărbaţii de "o anumită vârstă" să efectueze controale medicale regulate, notează Agerpres.

"Este în remisie", a declarat Rob Halford, citat de contactmusic.com. "Sincronizarea este totul în rock and roll şi heavy metal. Şi, desigur, asta se întâmpla în timpul pandemiei - fazele iniţiale ale pandemiei - aşa că lumea era complet închisă", a povestit solistul.

"Este pur şi simplu un miracol ce pot face în sistemul sanitar în prezent; este absolut remarcabil. Aşadar, mesajul meu principal pentru bărbaţii din întreaga lume, când ajungeţi la o anumită vârstă, este foarte important să faceţi control la prostată, analize de sânge, colonoscopie...", a adăugat solistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel