Jorge și-a înșelat soția. Melodia cu care a împăcat-o pe Ramona: „Am trecut peste un hop destul de important”

Data actualizării: | Data publicării:
Jorge și Ramona, foto Instagram
Descriere foto: Jorge și Ramona, foto Instagram

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția. 

Jorge a călcat strâmb. Înainte să se căsătorească cu Ramona, artistul a avut o aventură. Mai mult decât atât, soția sa a povestit cum l-a prins în pat cu altă femeie. A urmat o despărțire dureroasă, apoi o împăcare dulce dar și nunta. Pentru a o împăca, artistul i-a dedicat piesa „Nimeni nu-i perfect”.

În emisiunea Dimineața Blană”, de la Pro FM, cei doi au povestit cum au reușit să treacă peste acel moment.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins! De unde și melodia Nimeni nu-i perfect", a declarat Jorge, în emisiunea de la Pro Fm.

Cum l-a prins cu cealaltă femeie

Ramona a dezvăluit că a vrut să-i facă o surpriză lui Jorge, însă ea a fost cea „surprinsă”. A mers la apartamentul iubitului său, unde a avut șocul de a-l găsi în compania unei domnișoare, în timp ce bea șampanie și savura căpșuni.

„Nu făceau nimic, stăteau de vorbă, nu începuse încă nimic, dar aveau șampanie, căpșuni", a povestit Ramona. Tânăra spune că a luat-o imediat la întrebări pe domnișoara respectivă și apoi a invitat-o să plece. 

 Cum au trecut peste trădare

Jorge mărturisește că a urmat o perioadă în care a reconstruit încrederea. Acesta și-a sedus din nou iubita și au ajuns ulterior în fața altarului.

„O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea", a spus Jorge.

„Mai am tresăriri”

Ramona recunoaște că mai are unele momente când își face gânduri, deși spune că Jorge i-a câștigat total încrederea. Mai mult, soția artistului nu este deloc deranjată de faptul că soțul ei are mai multe admiratoare care îi scriu frecvent.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri".

 


George Papagheorghe, cunoscut ca Jorge, s-a căsătorit cu Ramona în 2013 și au împreună un băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Între cei doi este o diferență de 10 ani, însă nimeni nu ar observa asta. La 49 de ani, Ramona arată ca o adolescentă. 

Jorge a cunoscut-o pe Ramona după mariajul eșiat cu Alina Laufer, din care a rezultat o fetiță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel