Jorge își încurajează băiatul să poarte haine de fetițe

Data actualizării: | Data publicării:
Jorge, foto instagram
Descriere foto: Jorge, foto instagram

Jorge vorbește deschis după ce a fost criticat de urmăritori că își îmbracă băiatul în haine de fetiță

Jorge a fost criticat pe contul lui de instagram, după ce vedeta a postat poze cu băiețelul lui îmbrăcat în haine de fetiță. Astăzi,  cântărețul vine cu replică și spune că el este un părinte open-mind, și că nu i se pare corect să fie judecat în acest mod. 

”Nu-i mai faceți unghiile, nu-i mai îmbrăcați în rochițe. Nu faceți decât sa-i impreganți în creier alte lucruri și este păcat că este un băiețel atât de frumos. Vă apreciez familia”, este mesajul transmis de un urmăritor pe contul de instagram a lui Jorge. 

Însă lui Jorge nu i se pare normal ca oamenii să fie limitați în ceea ce privește educația copiilor. 

”La fel ca multă lume, la început mi s-a părut puțin ciudat, însă David de la o zi l-a alta mi-a demostrat ca eu gândesc greșit. Un copil la vârsta asta nu știe el ce este sexualitate. Am primit sute de mesaje de la urmăritorii mei. Mulți dintre oameni îmi spuneau că fac bine, iar celaltă parte ne judecau foarte mult în ceea ce privește educația pe care i-o oferim băiatului”, a adăugat George potrivit emisiunii ”La măruță”. 

Mai mult decât atât pshiologul i-a transmis că nu face nimic grești în ceea ce priveșete educația pe care un părinte decide să i-o acorde copilului. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel