Jorge, în pat cu o ALTĂ femeie: “Insomniac” este despre cât de gol mă simt fără ea

Data publicării:

Jorge a lansat un videoclip incendiar pentru piesa Insomniac. 

JORGE, artistul polivalent care ne-a dovedit ca poate jongla la fel de bine cu rolul de cântăreț, entertainer, actor dar și prezentator TV, a pregătit pentru acest început de primavară un nou single “Insomniac”. Noua piesa este un mix inedit de ritmuri dance, balansate, combinate cu vocea caldă însă masculină a lui JORGE care pare că face o declarație de dragoste prin versurile pline de subînteles. Pentru realizarea single-ului “Insomniac” JORGE a făcut echipă împreună cu Irina Rimes si Ackym, producatorul cu care a realizat și single-ul de iarnă “Jingleman”, piesă care s-a bucurat de reacții la superlativ la finalul anului trecut. 


Conceptul și versurile piesei “Insomniac” sunt descrise perfect de videoclipul realizat tot de JORGE a cărui acțiune se petrece în întregime în ... pat

 “Îmi place să mă implic în tot de fac. Atunci când am o idee, vreau să o pun cât mai bine în practică și aleg echipa perfectă pentru fiecare proiect. Versurile piesei sunt foarte ofertante, descriu relațiile moderne, roller coster-ul de emotii prin care ne poartă poveștiile de dragoste. “Insomniac”este despre cat de gol ma simt fara ea. A fost o melodie compusa intr-o ora dupa care am zis ca are nevoie de un upgrade așa că am rugat-o pe Irina Rimes să mă ajute și a venit cu versurile în completare care să facă piesa și mai bună”. 


Deloc întamplător piesa a fost lansată pe magazinele digitale și pe platforma Spotify chiar de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români, iar videoclipul este lansat oficial pe canalul de Youtube a lui JORGE chiar pe 1 Martie. Odată cu lansarea noului single, JORGE dă startul unui concurs inedit pentru fani ,care se desfășoară pe paginile sale oficiale de Social media, dar și unui turneu de promovare care cuprinde prezențe la mai multe radiouri din țară. 

Jorge a luat-o la roast pe Ana Morodan

Ana Morodan i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului surpriză. „Ești jurat cu drepturi depline!”, a fost mesajul transmis de Cheloo noii colege de juriu. „Numele meu este Ana Morodan și sunt pregătită pentru orice în viața asta, dar ce am văzut pe scena la iUmor m-a șocat chiar și pe mine. A fost o experiență de neuitat. Nu mi-am imaginat că o filmare iUmor te consumă atât de mult, dar cu siguranță a fost inedit!”, a declarat noua jurată. 

Ana Morodan a trecut prin tratamentul specific al juratului surpriză: roast-ul iUmor. Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă au glumit pe seama noii jurate ce s-a alăturat Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

 „Ana are un suflet extraordinar de bun, dar este închis într-atâtea carapace încât roast-ul meu nu o va afecta, ba chiar o va face să râdă. Este foarte călită într-ale vieții și are atâtea straturi încât e greu să pătrund în mijlocul ei sensibil.”, a declarat Amalia Năstase. „Faptul că ești aici și ne lași să spunem glume despre tine, spune foarte multe despre caracterul tău”, au fost cuvintele pe care Jorge i le-a adresat Anei Morodan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel