Jorge, cadou special pentru gemenii Alinei Laufer. Cei doi sunt divorțati de nouă ani, dar au rămas în relații foarte bune

Data publicării:
Jorge și Alina Laufer, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jorge și Alina Laufer, colaj, sursa foto Instagram

Chiar dacă au decis să pună capăt relației în urmă cu nouă ani, Jorge și Alina Laufer au rămas în relații bune. Ce cadou au primit gemenii?

Alina Laufer a fost externată din spital și este în culmea fericirii. Vedeta a ajuns acasă cu gemenii născuți prematur și toată familia este extrem de bucuroasă. Cei mici au luat în greutate și au început să manânce cu biberonul, iar medicii au decis că este momentul să îi externeze. 


„Le-am făcut bebelușilor externarea și sunt foarte fericită că mergem, în sfârșit, la noi acasă! Eu credeam că plecăm pe la sfârșitul lui aprilie, dar uite că doamna doctor ne-a dat voie să mergem deja acasă, după 6 săptămâni și jumătate, aproape 7, de spitalizare! Gemenii sunt bine, iar sora lor abia așteaptă să îi întâlnească! Să nu mai spun de Ilan care nu i-a văzut deloc și nu mai poate. A făcut și cursuri de siguranță auto pentru bebeluși și este pregătit să își ia în serios mult așteptatul rol de tată!”, a spus Alina Laufer pentru click.ro.


Alina a mai dezvăluit că fostul ei soț Jorge i-a cumpărat un cadou special fetiței nou-născute: o pereche de cercei. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu nouă ani, cei doi au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor, Karina. 


„Jorge și Karina, fetița noastră, i-au cumpărat micuței prima pereche de cercei din viața ei și abia aștept să îi punem! Karina este și ea entuziasmată. Mă tot întreba când venim acasă! Aș fi putut să plec de vineri din spital, însă mie mi-a fost frică și am tot amânat momentul! Eu m-am recuperat! Sunt foarte ok, am avut tot timpul o stare de spirit bună și nu am plâns deloc în spital. M-am documentat despre copiii născuți prematur și știam exact care sunt riscurile și ce trebuie făcut. Am avut încredere în echipa de doctori de la Giulești și știam că totul trebuie să fie bine! Nu mai pot de dragul lor! Abia aștept să îi duc în camera lor superbă pe care le-am pregătit-o acasă!”, a adăugat Alina Laufer pentru aceeași sursă.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel