Jon Bon Jovi şi Bryan Adams, printre muzicienii vaccinaţi care au contractat COVID-19

Data publicării:
Bryan Adams, sursa instagram
Descriere foto: Bryan Adams, sursa instagram

Cântăreţii Jon Bon Jovi şi Bryan Adams, care aveau evenimente separate programate sâmbătă seară, şi-au anulat spectacolele după ce a fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Cei doi se alătură astfel unei serii de artişti care au contractat boala în pofida faptului că au fost imunizaţi.

"Jon este complet vaccinat şi se simte bine", a precizat într-o declaraţie publicistul vedetei rock din New Jersey. Muzicianul urma să urce pe scena de la "Halloween weekend getaway", un eveniment de trei zile, desfăşurat la Loews, în Miami Beach, Florida.

Participanţii la spectacol, cărora li s-a cerut să furnizeze dovada vaccinării sau un rezultat negativ la testul de depistare a COVID-19, îşi ocupaseră deja locurile la eveniment când a fost făcut anunţul, potrivit 7News Miami. Pe moment nu există informaţii dacă cei care au cumpărat bilete îşi vor primi banii înapoi.

Adams urma să aducă un omagiu Tinei Turner în cadrul Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony, dar şi-a anulat prezenţa după ce a contractat COVID-19. Reprezentantul lui Adams a confirmat că artistul este vaccinat cu schemă completă împotriva COVID-19 şi este asimptomatic. Starul country Keith Urban l-a înlocuit pe Adams în ultimul moment.

Bon Jovi şi Briam Adams se alătură astfel mai multor artişti care au fost nevoiţi să îşi anuleze apariţiile pe scenă după ce au contractat COVID-19.

Printre aceştia se numără trupa System of a Down care urma să cânte pe 22 şi 23 octombrie alături de Korn, Helmet şi Russian Circles, pe Banc of California Stadium, până când solistul Serj Tankian a anunţat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Spectacolele au fost amânate pentru datele de 4 şi 5 februarie.

Vedeta pop britanică Ed Sheeran urma să susţină un recital pe 6 noiembrie în cadrul emisiunii de satiră "Saturday Night Live", însă artistul a anunţat săptămâna trecută pe Instagram că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel