Jojo și Paul Ipate, incident neplăcut în avion. A fost nevoie de intervenția polițiștilor la aterizare

Data actualizării: | Data publicării:
Paul Ipate și Jojo, sursa foto Instagram
Descriere foto: Paul Ipate și Jojo, sursa foto Instagram

Cătălina Grama și Paul Ipate au plecat într-o vacanță romantică, doar ei doi. În timpului zborului au avut parte de o întâmplare neprevăzută. 

Jojo a plecat în vacanță doar cu soțul ei. Cei doi au ales să petreacă momente de neuitat în Punta Cana, departe de gerul din România. Doar că nu s-au putut relaxa în timpului zborului din cauza unei persoane care a refuzat să poarte mască. La aterizare a fost nevoie de intervenția polițiștilor.


„A fost un incident în avion, la un moment dat, pentru că un domn a refuzat pur și simplu să poarte mască și să știți că nu este așa cum nise pare nouă de acasă. L-au avertizat de 5 ori și la aterizarea în Madrid l-a așteptat poliția. Așa că vă sugerez ca dacă sunteți în tranzit, dacă călătoriți pe undeva, să respectați regulamentul de fiecare dată, pentru că așa este cel mai bine pentru voi înșivă dar și pentru ceilalți”, le-a povestit Jojo fanilor de pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MAMI pentru????ACHIM & ZORA + ???????? (@catalinagramajojo)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel