Jojo, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic i-au pus medicii: "Am făcut și un RMN"

Data publicării:

Jojo se confruntă cu grave probeme de sănătate care o țin la pat. Vedeta a vorbit despre perioada grea prin care trece.

Jojo este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Aceasta a fost înzestrată cu o voce superbă, dar și un talent actoricesc, acestea fiind și cele mai mari atuuri ale vedetei. De-a lungul carierei sale, Jojo a reușit să strângă admirația a mii de fani care o urmăresc și pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta împărtășete tot ce se întâmplă în viața ei.

Jojo, probleme grave de sănătate!

Chiar dacă Jojo postează pe rețelele de socializare numai lucrurile bune care se petrec în viața ei, de data acesta, vedeta nu a venit cu vești prea bune. Acesta a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate care o țin la pat. Mai exact, Jojo are probleme serioase cu spatele, motiv pentru care a ales să facă mai multe investigații pentru a afla cauza durerilor care nu-i dau pace.

În urma unui RM, Jojo a aflat că are o inflamație care nu o lasă să depună efort și este nevoită să stea zeci de zile la pat. Mai mult decât atât, aceasta trebuie să urmeze și un tratament medicamentos.

”Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat”, a spus Jojo pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel