Jojo, o nouă operație estetică. Ce planuri are actrița pentru 2022: „Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul”

Data publicării:
Jojo, foto Instagram
Descriere foto: Jojo, foto Instagram

Jojo vrea să își facă o nouă operație estetică. Ce recomandări a primit actrița din partea medicilor. 

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte și de un trup de zeiță, aceasta a decis să treacă printr-o nouă intervenție estetică în 2022. 


Chiar dacă a amânat mult această decizie, Jojo a prins curaj, iar în anul 2022 vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea și imaginea ei. Actrița le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este intervenția pe care o va suferi anul acesta. Jojo vrea să își schimbe implanturile mamare.


„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grija mai mare de sănătatea mea, de corpul meu și de mintea mea.

Am făcut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După doua nașteri mă gândeam deja de multa vreme la asta, însă mi-a fost teama de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că vă veni o zi în care vă fi nevoie să repet procedura. Așa că pentru a fi mai sănătoasă și mai sigura pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar și pentru a avea mai multa încredere în mine m-am hotărât în sfârșit să fac acest pas.

Stiu că exista multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenții, însă mai stiu și cât de important este că fiecare om se simță bine în corpul lui, iar cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivita pentru sine.

Eu una o să mă simt mai bine și mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, și asta este tot ce contează în acest moment. Accept și înțeleg părerile pro și contra, oameni suntem și înțeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai buna și sănătoasă varianta a mea, și am simțit să vă împărtășesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt și alte femei în aceasta comunitate, care îmi este foarte draga, care poate se afla în fata unei decizii similare!”, a scris Jojo pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel