Johnny Rotten, revoltat de viitoarea serie TV dedicată legendarei sale formații

Data publicării:
Johnny Rotten, sursa instagram
Descriere foto: Johnny Rotten, sursa instagram

Johnny Rotten, solistul trupei Sex Pistols, a declarat că o viitoare miniserie TV dedicată legendarei formaţii punk britanice va fi realizată fără consimţământul şi fără contribuţia lui.

Artistul, al cărui nume real este John Lydon, se teme că această miniserie TV, ce va fi regizată de Danny Boyle, un cineast premiat cu Oscar, "va încerca să distrugă reputaţia" şi moştenirea lăsată de această trupă punk şi ar trebui să fie considerată "nimic altceva decât o creaţie otrăvitoare".

Săptămâna trecută, postul de televiziune FX Networks a anunţat că va produce o miniserie cu şase episoade, intitulată "Pistol", care "va readuce la viaţă" volumul de memorii publicat de chitaristul trupei, Steve Jones, intitulat "Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol".

"Nu ştiu nimic despre acest proiect, absolut nimic. Niciun efort nu a fost făcut pentru ca producătorii să se asigure de contribuţia mea sau pentru a mi se cere permisiunea sau implicarea în orice fel sau în orice formă", a declarat Johnny Rotten.

"Vor încerca să distrugă reputaţia unui lucru care este excelent. Este ceva foarte periculos ce fac ei acum şi complet lipsit de respect", a adăugat celebrul muzician britanic.

"Rămâne de văzut dacă ne vor contacta pentru a discuta. Dar, până în acest moment, sunt dezgustat, absolut dezgustat de aroganţa şi ignoranţa lor", a mai spus Johnny Rotten.

Un purtător de cuvânt al postului FX Networks a declarat că atât producătorii miniseriei TV, cât şi regizorul Danny Boyle l-au contactat pe managerul lui Johnny Rotten pentru a îl informa în legătură cu acest proiect.

Trupa Sex Pistols a fost creată la Londra în 1975 şi a este considerată unul dintre promotorii curentului punk în Marea Britanie.

Grupul Sex Pistols a fost alcătuit iniţial din solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, toboşarul Paul Cook şi basistul Glen Matlock, care a fost înlocuit de Sid Vicious la începutul anului 1977, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel