Johnny Depp, viral pe TikTok, după ce a învins-o pe Amber Heard în instanță: „Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Johnny Depp, foto Instagram
Descriere foto: Johnny Depp, foto Instagram

Johnny Depp și-a făcut cont pe  TikTok, după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard.

La doar câteva zile după ce a ieșit învingător din procesul cu fosta sa soție, Johnny Depp a simțit nevoia să le mulțumească fanilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o pe durata procesului, dar și în tot scandalul în care s-a aflat după ce Amber Heard i-a adus acuzații grave. 
Celebrul actor a postat pe  TikTok un video în care le mulțumește tuturor oamenilor că i-au fost alături. 

"Tuturor susținătorilor mei înfocați, loiali și de neclintit. Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers împreună pe același drum. Am făcut ceea ce trebuie împreună, totul pentru că v-a păsat. Și acum, vom merge înainte împreună. Sunteți, ca întotdeauna, angajatorii mei. (…) Deci mulțumesc. Iubirea și respectul meu JD", a fost primul mesaj a lui Johnny Depp de pe TikTok.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

 

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard: Scopul acestui caz a fost acela de a dezvălui adevărul

Johnny Depp a câștigat miercuri procesul de defăimare împotriva fostei sale soții Amber Heard, după ce un juriul a constatat faptul că, în realitate, femeia este cea care l-a defăimat pe Depp când a spus că a abuzat-o pe parcursul relației lor.

Depp, care nu a fost prezent miercuri instanță din cauza faptului că avea alte angajamente pe plan profesional, a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari, pentru un eseu editorial de opinie din 2018 scris de Amber Heard, în care aceasta spunea că a devenit o "reprezentantă a abuzul domestic". Deși eseul nu l-a menționat niciodată pe Depp cu numele, avocații acestuia au declarat că se referea indirect la acuzațiile pe care ea le-a făcut împotriva lui, în timpul divorțului lor din 2016.

Așadar, juriul a constatat, în unanimitate, că Heard nu a putut susține acuzațiile sale împotriva lui Depp și că știa că afirmațiile sale privind abuzul erau false atunci când a publicat eseul din 2018. Mai mult, aceasta ar fi acționat cu rea intenție, atunci când a scris editorialul. În acest fel, celebrul actor a primit 10 milioane de dolari daune compensatorii și 5 milioane de dolari daune în procesul său de defăimare.

Ce spunea Johnny Depp după proces

"Încă de la început, scopul introducerii acestui caz a fost acela de a dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care au rămas fermi în sprijinul lor pentru mine. Mă simt împăcat știind că în cele din urmă am realizat acest lucru", a declarat Johnny Depp, potrivit cnbc.com

Juriul, care a început deliberările vineri, a ajuns la această decizie după aproximativ 13 ore pe parcursul a trei zile. Procesul foarte mediatizat, care s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ șase săptămâni în Fairfax County, Virginia, a fost difuzat în întreaga țară.

Cererile pentru defăimare depuse în SUA de către personalități publice, cum ar fi un actor, sunt considerate în mod obișnuit ca fiind cazuri greu de câștigat, din cauza standardului mai ridicat pe care trebuie să îl dovedească un reclamant. 

Amber Heard, dezamăgită după proces

În timp ce fostul ei soț era în culmea fericirii, Amber Heard își arăta dezamăgirea față de decizia luată de jurați.

"Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima că muntele de dovezi tot nu a fost suficient pentru a face față puterii, influenței și influenței disproporționate a fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un eșec. Violența împotriva femeilor trebuie luată în serios.", a declarat Amber Heard.

Johnny Depp a pierdut un proces de calomnie în Marea Britanie, în urmă cu doi ani, din cauza unor acuzații care spuneau că ar fi lovit-o pe Heard. Actorul a dat în judecată compania-mamă care deține The Sun și editorul executiv al ziarului pentru că l-a numit "bătăuș de soții" în 2018. Judecătorul Andrew Nicol s-a pronunțat împotriva lui Depp în 2020, spunând că tabloidul britanic a prezentat dovezi substanțiale pentru a arăta că Depp a fost violent cu Heard în cel puțin 12 din 14 ocazii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel