Johnny Depp a respins la tribunal acuzaţiile fostei sale soţii Amber Heard

Data publicării:
Johnny Deep, foto Instagram
Descriere foto: Johnny Deep, foto Instagram

Johnny Depp a respins categoric marţi în faţa unui tribunal american acuzaţiile de violenţă formulate de fosta lui soţie Amber Heard şi a spus că afirmaţiile acesteia "l-au şocat profund".

"Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea", a declarat starul hollywoodian, cu o voce lentă şi gravă.

Acuzaţiile lui Amber Heard sunt "odioase şi deranjante" şi "nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr", a insistat actorul în debutul mărturiei sale în instanţă.

Foştii parteneri de cuplu se acuză reciproc de defăimare în acest proces care are loc în oraşul Fairfax, în apropiere de Washington, în urma unui editorial publicat în cotidianul The Washington Post în 2018.

În acel text, actriţa de 35 de ani nu a menţionat în mod explicit numele lui Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, cu care se căsătorise în 2015. Însă ea a evocat acuzaţiile de violenţe conjugale pe care le-a formulat împotriva soţului ei în 2016.

Chestionat de unul dintre avocaţii lui, Johnny Depp a declarat marţi că a deschis acest proces pentru "a restabili faptele" şi s-a declarat "obsedat de adevăr".

"Este ciudat că, într-o bună zi, eşti Cenuşăreasa, ca să spunem aşa, şi doar într-un sfert de secundă devii Quasimodo", a deplâns actorul american, care a adăugat că doreşte să îi apere pe copiii lui, expuşi în mass-media în urma acelor acuzaţii.

De la violenţele fizice şi psihologice pe care mama lui i le-a provocat în timpul copilăriei şi până la consecinţele pe care celebritatea le-ar fi avut asupra vieţii sale private, starul american a vorbit îndelung marţi în faţa instanţei, părând uneori că îşi căuta cuvintele.

Zâmbind în puţine ocazii, când evoca anumite episoade din parcursul său profesional, Johnny Depp a păstrat în majoritatea timpului o expresie gravă.

Amber Heard, prezentă în sala de audieri, a ascultat cu atenţie şi cu chipul impasibil cuvintele celui care i-a fost soţ timp de doi ani.

Invitat de unul dintre avocaţii lui să vorbească despre consumul de droguri, Johnny Depp a dezvăluit că dependenţele lui de substanţe ilicite au început la vârsta de 11 ani, odată cu calmantele pe care le lua mama lui.

"Am făcut-o pentru a scăpa de natura haotică a vieţii pe care o trăiam atunci", a mărturisit actorul, care s-a apărat totuşi spunând că nu a fost "niciodată un nebun care ar fi avut nevoie să se drogheze tot timpul".

Deşi a recunoscut că a fost timp de mai mulţi ani dependent de opiacee, înaintea relaţiei sale cu Amber Heard, starul hollywoodian a explicat în faţa instanţei că a recurs la acele droguri ca la un fel de "automedicaţie" şi că nu a "pierdut niciodată controlul".

"Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar mare parte din ea este pur şi simplu falsă", a adăugat Johnny Depp.

Săptămâna trecută, în acelaşi tribunal, avocaţii fostei sale soţii l-au descris pe Johnny Depp drept "un monstru" atunci când consuma alcool sau droguri, substanţe care îi provocau accese de furie ce culminau cu violenţe fizice şi sexuale, relatează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel