John Travolta, mesaj emoționant în memoria soției sale, răpusă de cancer: "Ne e dor și te iubim foarte mult"

Data actualizării: | Data publicării:
John Travolta și Kelly Preston , foto Instagram
Descriere foto: John Travolta și Kelly Preston , foto Instagram

Kelly Preston a murit în iulie 2020, după o luptă de doi ani cu cancerul la sân. Pe 13 octombrie, în ziua în care actrița ar fi împlinit 59 de ani, John Travolta a postat un mesaj emoționant pe Instagram pentru a-i aduce un omagiu regretatei sale soții.

John Travolta își omagiază regretata soție, în ziua în care ar fi fost cea de-a 59-a aniversare a acesteia.

Pe 13 octombrie, actorul în vârstă de 67 de ani postat pe Instagram o fotografie veche, în care actrița apare zâmbind și salutând la Festivalul de Film de la Cannes 2018, unde a promovat filmul Gotti.

"La mulți ani Kelly", a scris în dreptul fotografiei. "Ne este dor de tine și te iubim foarte mult".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)


Nu este prima dată când Travolta îi aduce un omagiu lui Kelly Preston de ziua ei de naștere, de la moartea acesteia. Anul trecut, el a marcat această ocazie prin împărtășirea a două fotografii : una cu cuplul în ziua nunții și una cu părinții săi la nunta lor.

"La mulți ani, dragă!", a scris el la acea vreme. "Am găsit această fotografie de la nunta mamei și a tatălui meu. A fost frumos să o văd pe a noastră alături de a lor. Cu toată dragostea mea, John".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

 

Preston a murit în iulie 2020, după o luptă de doi ani cu cancerul la sân. Avea 57 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

În timpul vieții, Preston a jucat în multe filme, printre care Jerry Maguire, For Love of the Game și What a Girl Wants. Ea și Travolta, care s-au căsătorit în 1991, au lucrat, de asemenea, la mai multe filme împreună. Pe lângă Gotti, au jucat împreună și în Battlefield Earth, The Experts și Old Dogs.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston)


Cei doi au adus pe lume trei copii: Jett, Ella și Benjamin. Jett a murit în 2009, după ce a suferit o criză de epilepsie în timpul unei excursii de familie în Insula Grand Bahama. Avea doar 16 ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

În timpul unui interviu în emisiunea Hart to Hart a lui Kevin Hart, Travolta și-a amintit o conversație pe care a avut-o cu Benjamin despre viață și moarte.

"Odată a spus: "Știi, pentru că mama a murit, mi-e teamă că și tu vei muri"", și-a amintit Travolta. "Iar eu i-am spus: "Ei bine, este un lucru foarte diferit". Și am trecut în revistă diferențele legate de longevitatea mea și viața ei limitată. I-am spus: 'Dar știi, Ben, tu întotdeauna iubești adevărul, iar eu am de gând să-ți spun adevărul despre viață: Nimeni nu știe când va pleca sau cât va rămâne'. Am spus: "Fratele tău a plecat la 16 ani. Prea tânăr. Mama ta a plecat la 57 de ani, prea tânără. Dar cine poate spune?" Am spus: "Eu aș putea muri mâine, tu ai putea muri, oricine poate muri". Am spus: "Așa că, hai să privim moartea ca pe o parte a vieții. Vezi tu, nu știi exact, doar faci tot ce poți pentru a încerca să trăiești cât mai mult timp."

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel