John Davis: Vocea „Milli Vanilli” s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu virusul Covid-19

Data publicării:
John Davis, sursa foto Facebook
Descriere foto: John Davis, sursa foto Facebook

John Davis, vocea din spatele celebrei trupe Milli Vanilli, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fiica regretatului artist. 

Celebrul artist John Davis s-a stins din viață din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Fiica regretatului artist a fost cea care a făcut anunțul, chiar pe pagina de Facebook a tatălui ei. Aceasta i-a rugat pe fanii din mediul online să îl aplaude pentru ultima oară pe John Davis, legenda trupei Milli Vanilli. 


„Din păcate, tatăl meu a murit în această seară din cauza virusul Covid-19. A făcut mulți oameni fericiți cu râsul și zâmbetul său, cu spiritul lui vesel, cu dragostea și mai ales cu muzica sa. A dat atât de mult lumii! Vă rog să-i oferiți o ultimă rundă de aplauze. Ne va fi foarte dor de el. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă,  dar vă rog să respectați intimitatea familiei în această perioadă, vă mulțumesc”, a scris Jasmin Davis pe Facebook. 


Trupa Milli Vanilli a fost înființată în anul 1988 de către producătorul Frank Farian și i-a avut ca membri pe: Charles Shaw, John Davis, Brad Howell și Linda Rocco. Deoarece nu aveau o imagine scenică suficient de convingătoare, Frank i-a înlocuit pe cei patru cu Fabrice Morvan (din Franța) și Robert Pilatus (din Germania). 


Noii membri aveau apariție scenică, însă le lipseau calitățile vocale. Producătorului i-a venit o idee salvatoare. Prima piesă în noua formulă a fost înregistrată în studio cu soliștii John Davis, Charles Shaw și Brad Howell. Imediat după lansare, piesa a devenit hit. În concertele pentru promovare, băieții au făcut playback. Până într-o seară când au fost invitați de către MTV să presteze în cadrul unui festival live. În timpul spectacolului, a sărit banda și au început să se repete anumite porțiuni din cântec. Pilatus a fugit de pe scenă de rușine, deși spectatorii nu păreau prea deranjați de incident.


Imediat după acest eveniment, în presă a fost, dar și în industria muzicală a izbucnit un întreg scandal, iar toți artiștii care au cântat în Milli Vanilli și-au format propria trupă, intitulată The Real Milli Vanilli.


Singurul album al formației s-a numit The Moment of Truth și a fost lansat în Brazilia, Europa, Asia și Noua Zeelandă.


Din trupă făceau parte Drad Howell, Icy Bro, Ray Horton, Gina Mohammed și John Davis.

 

Citește și: The Weeknd, marele triumfător al galei Billboard Music Awards 2021

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel