Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Artista a făcut primele declarații despre separare: „Niciunul nu a avut răbdare, mi-am dat seama că am obosit”

Data publicării:
Sursa foto: Jo și Juno, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Jo și Juno, captură YouTube

Jo și Juno au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a făcut primele declarații despre despărțire. 

După patru ani de relație, Jo și Juno au decis să își spună adio definitiv. Cei doi au luat această decizie în urmă cu cinci ani, însă artista a decis să vorbească abia acum despre separarea de iubitul său. Invitată în cadrul unui podcast, Jo a dezvăluit motivele care i-au determinat să ia această decizie.

„Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult.", a declarat Jo în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni TV.

Jo și Juno s-au despărțit definitiv

Jo a recunoscut faptul că în ultima vreme ea și partenerul său nu se mai înțelegeau, iar între ei existau doar tensiuni. Acest lucru se pare că a dus la ruperea relației. Cu toate astea, artista a ținut să precizeze faptul că l-a iubit și îl va iubi în continuare pe cel cu care a împărtășit și bune și rele, timp de patru ani. 

„Nu cred că o să mai am o iubire atât de intensă cum am avut-o cu Juno. Nu știu dacă o să mai iubesc vreodată așa. L-am iubit și îl iubesc foarte tare. Juno o să rămână pentru totdeauna unul dintre oamenii la care o să țin cel mai mult.", a declarat artista.

Chiar dacă lucrurile între ei nu au mai funcționat, Jo vorbește în continuare frumos despre fostul său partener. 

E unul dintre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Prima dată de asta m-am îndrăgostit și cred că și asta m-a ținut acolo. În relația asta, noi am fost ca șoarecele și pisica. Niciunul dintre noi nu a avut răbdare, suntem diferiți și mereu ajungeam într-un punct în care nu ne înțelegeam. Atunci devenea toxic. La un moment dat, mi-am dat seama că am obosit.", a adăugat Jo potrivit Wowbiz.

"Acum suntem prieteni"

Totodată, Jo a mărturisit că ea și Juno au rămas prieteni și consideră că relația dintre ei s-a terminat la momentul potrivit, motiv pentru care nu regretă decia pe care au luat-o. 

„Acum suntem prieteni, chiar suntem bine. Cred că aș putea să îl văd cu altă femeie. Oricum e și recentă treaba. La un moment dat, totul era despre mine și mi-am dat seama că toată iubirea necondiționată pe care i-am oferit-o timp de 4 ani a început să dispară. Atunci mi-am pus niște semne de întrebare.", a mărturisit Jo, în cadrul unui podcast.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel