Jimmy Fallon, testat pozitiv cu SARS-CoV-2: "În prima zi din vacanţa noastră de sărbători”

Data publicării:
Jimmy Fallon, captură video YouTube
Descriere foto: Jimmy Fallon, captură video YouTube

Jimmy Fallon a anunţat că a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2

Jimmy Fallon, prezentatorul popularei emisiuni de televiziune "The Tonight Show", a dezvăluit luni că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în luna decembrie, informează site-ul revistei People.

Prezentatorul TV, în vârstă de 47 de ani, a precizat într-un mesaj publicat luni pe Instagram că deşi este vaccinat inclusiv cu doza "booster" a primit un rezultat pozitiv la un test COVID-19 chiar înainte de Crăciun şi că a prezentat doar simptome uşoare.

"În prima zi din vacanţa noastră de sărbători am fost testat pozitiv cu COVID-19. Sunt vaccinat inclusiv cu doza 'booster', iar asta m-a făcut suficient de norocos ca să dezvolt doar simptome uşoare", a scris starul american în acel mesaj, însoţit de o fotografie ce îl prezintă în timp ce se afla singur într-o cameră de testare şi purtând o mască sanitară.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Fallon (@jimmyfallon)

"Le mulţumesc medicilor şi infirmierelor care lucrează din greu şi fără încetare pentru ca toată lumea să poată să se vaccineze. Îi mulţumesc postului NBC pentru că a luat foarte în serios protocoalele de testare şi face o treabă foarte bună", a adăugat Jimmy Fallon.

Jimmy Fallon a devenit astfel cea mai recentă celebritate din industria de divertisment care a contractat noul coronavirus, în contextul creşterii rapide a numărului de cazuri de COVID-19 în Statele Unite, în mare parte din cauza variantei extrem de contagioase Omicron.

Printre celelalte vedete care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus în perioada recentă se numără actorii Hugh Jackman, Whoopi Goldberg, Debra Messing şi cântăreţii LL Cool J şi Jessie J.

Cu câteva săptămâni înainte să fie diagnosticat cu COVID-19, Jimmy Fallon a colaborat cu cântăreţele Megan Thee Stallion şi Ariana Grande pentru a lansa cântecul de Crăciun "It Was A... (Masked Christmas)", notează Agerpres



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel