Jessie, vedeta Gold FM, totul despre "MAFIA" muzicală din România: Am fost REFUZATĂ pentru că nu cântam manele

Data publicării:
Jessie, arhivă personală
Descriere foto: Jessie, arhivă personală

Jessie, artist și moderator Gold FM, a vorbit la Interviurile Spectacola și DC News despre "mafia" din industria muzicală.

Întrebată cum vede industria muzicală din România în ziua de azi, Jessie a avut o reacție acidă la adresa colegilor de breaslă și a ascultătorilor.

"Industria muzicală din România este o industrie foarte uniformă aș putea să spun. Din câte am observat eu și din ceea ce se întâmplă acum pe radio, atunci când deschizi radioul este aceeași muzică, cred că a observat și publicul. Toate melodiile sunt la fel, nici nu poți să te regăsești într-o melodie, pentru că ai exact aceleași mesaje. După părerea mea, asta denotă că avem un public needucat din punct de vedere muzical.

Cum poți să asculți în fiecare zi același lucru? Nici tu, ca artist, nu te poți exprima să fii autentic, să poți să compui despre ce simți tu pentru că nu se intră pe radio. Dacă nu cânți despre ce vor ei... nu se poate intra pe radio. Așa că unde mai este autenticitatea artiștilor de astăzi dacă totul este luat de o anumită casă de discuri, dacă doar ea intră tot timpul cu melodiile ei pe radio.

E foarte greu să fii un artist în ziua de astăzi, pentru că nu poți intra, ăsta e adevărul.

 

Eu nu sunt semnată cu nicio casă de discuri, pentru că-mi doresc să pot să compun în direcția în care îmi doresc eu. Dacă astăzi am chef să scriu despre loialitate, să pot să scriu. Dacă mâine vreau să compun despre faptul că vreau să merg cu fetele la o petrecere, să pot să compun despre asta și să nu-mi spună tot timpul o casă de discuri: aaa, nu e bine ce ai scris, nu e bine ce ai compus, pentru că nu vei intra pe radio. Nu se pupă una cu alta! Dacă ești artist semnat, trebuie să dansezi după cum îți cântă ei!", a declarat Jessie, în exclusivitate pentru DC NEWS și SPECTACOLA.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel