Jessie J este însărcinată, la un an după ce a suferit un avor spontan. Primele fotografii cu burtica

Data publicării:

Jassie J este în culmea fericirii, după ce a aflat că este însărcinată, la un an după ce a suferit un avort spontan.

Jessie J a dezvăluit că este însărcinată, la un an după ce a suferit un avort spontan. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, și-a arătat burtica în creștere într-un videoclip distribuit vineri pe Instagram, care a documentat diferitele etape ale sarcinii sale.

Jessie J este însărcinată, la un an după ce a suferit un avor spontan

În legenda postării sale, Jessie a scris: "Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc în sfârșit acest lucru... Vă rog să fiți blânzi cu mine.”

Clipul emoționant a fost realizat pe melodia Sunflower și a prezentat-o ținând în mână un test de sarcină pozitiv care îi confirmă bucuria de a avea un copil.

Videoclipul a documentat-o pe Jessie în diferite stadii ale sarcinii sale, iar viitoarea mamă emoționată își mângâia adesea cu tandrețe burtica în timp ce zâmbea pentru videoclip, potrivit dailymail.com

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jessie J (@jessiej)

Jessie J a avut parte de un avort spontan, în urmă cu un an

În aprilie anul trecut, Jessie a confirmat că are o nouă relație cu baschetbalistul Chanan Colman, cu care a fost surprinsă la o întâlnire în Los Angeles, la câteva luni după ce a pierdut un copil. Perechea a stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste în martie 2022 pe insula Necker a lui Richard Branson din Caraibe, deoarece Chanan s-a alăturat lui Jessie într-o călătorie. Jessie  părea fericită alături de jucătorul profesionist de baschet danez-israelian Chanan într-o fotografie de grup pe plajă.  Câteva luni mai târziu, în luna mai, Jessie a lăsat să se înțeleagă că atletul profesionist veteran, în vârstă de 38 de ani, este primul partener de care a fost "cea mai îndrăgostită".

Când a apărut la podcastul The Diary of a CEO, artista și-a tachinat fanii cu privire la viața ei amoroasă, dar a ținut detaliile private. Jessie a fost întrebată de gazda Steven Bartlett de câte ori a fost cu adevărat îndrăgostită, iar ea a răspuns "o dată", răspunzând la timpul prezent, lăsând să se înțeleagă că își vede viitorul stabilit cu Chanan. 

Ea a continuat: "Pentru că îmi pot vedea de fapt viața mea cu acea persoană și nu am mai avut niciodată așa ceva". 

Căutând mai multe detalii, Steven a spus: "Sună recent?", ea a zâmbit: "Poate că este.", dar a adăugat: "Poate că nu este. Cine știe? Hint.

Jessie și Chanan nu au apărut împreunp pe covorul roșu și nici nu au confirmat dacă mai sunt împreună.  Vestea incitantă a lui Jessie vine după ce anterior, în noiembrie 2021, a dezvăluit că a suferit un avort spontan devastator după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil.  Deși încă era în stare de șoc, cântăreața a decis să susțină un concert programat pentru următoarea săptămână, spunând că o va ajuta.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă, îi spuneam cu nu știu cum o să reușesc să cânt mâine în LA fără să spun publicului că sunt însărcinată. Între timp, până ieri după-amiază, mă tot gândeam cum o să cânt fără să încep să plâng. Când am mers la a treia ecografie mi s-a spus că nu reușesc să găsească nicio bătaie de inimă. În această dimineață. Simt că nu îmi pot controla emoțiile. Poate că voi regreta că postez asta. Poate că nu. Chiar nu știu”, a spus Jessie J la acea vreme.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel