Jessie dă startul petrecerii. Artista a interpretat live cele mai iubite melodii de pahar: „Dacă noi nu cântăm muzica noastră, sigur nu vor veni străinii să o cânte”

Data publicării:
EXCLUSIV

Jessie Baneș, cântăreață și realizator de emisiuni la Gold FM, vine cu o invitație la dans. Artista a înregistrat un video în care interpretează live mai multe melodii de petrecere.

SPECTACOLA: O transformare uriașă de stil. Te găsim într-o postura nouă, de petrecere. Ai înregistrat un video în care interpretezi live mai multe melodii românești de petrecere. Cum a fost schimbarea această de stil?


Jessie: Nu e o schimbare de stil, e doar un colaj live cu melodiile mele preferate de petrecere. Știu că nu m-ați mai văzut în această ipostază până acum, dar vreau să va mărturisesc că astea sunt piesele pe care iubesc să le cant atunci când sunt invitată la o petrecere. Bineînțeles că nu am putut să le includ chiar pe toate, ele fiind mult mai multe. 

SPECTACOLA: Care este stilul muzical în care te regăsești cel mai bine?

Jessie: Iubesc când sunt pe scenă și pot să fac oamenii să se simtă bine, să se distreze și să se ridice la dans până nu îi mai țin picioarele. Îmi plac toate stilurile muzicale, însă pot să spun că cel mai bine mi se potrivește să cânt muzică de petrecere, cum puteți urmări și în noul colaj. 

 

 

SPECTACOLA: Ai ales câteva melodii extrem de apreciate de români la petreceri și nu numai. Melodii de dragoste, de dans, de voie bună. Te gândești să înregistrezi și un album cu melodii proprii în genul acesta?

Jessie: După o anumită vârstă cred că  gusturile ni se schimbă. Dacă până acum iubeam cu tot sufletul muzică pop, de o vreme am început să apreciez mai mult muzica noastră. Muzică populară, de petrecere. Asta ascult acasă, în orice moment al zilei, ba chiar și când mă duc la sala, haha! Dacă noi nu cântăm muzica noastră, sigur nu vor veni străinii să o cânte. Iar muzică noastră nu înseamnă numai manele. Nu ar fi exclus, poate viitor să înregistrez câteva astfel de melodii, așa că stați cu ochii pe mine. 

SPECTACOLA: După experiența Eurovision 2022, te gândești să mai participi vreodată? 

Jessie: Exclus să mai particip vreodată la acest concurs, și îi sfătuiesc pe toți artiștii care nu au participat până acum, să nici nu o facă. Pentru că vor fi dezamăgiți. Este un concurs în care nu muzica contează, ci pilele și relațiile și cred că se poate observă foarte bine acest lucru, când ne uităm la cine ne-a reprezentat, mai ales în ultimii ani.

SPECTACOLA: Ce planuri ai pentru vara 2022?

Jessie: În primul rând aș vrea să încerc să mă relaxez. Pentru că de când a început vara sunt tot pe drumuri, la petreceri și tot felul de evenimente. Chiar și weekendul acesta mă pregătesc să merg la Cluj, pentru a înregistra o nouă melodie. Până acum am apucat însă să dau o fugă la noi la mare și m-am simțit foarte bine, deși am făcut în continuare, în fiecare zi, de la distanță, emisiunea mea de la Radio Gold FM. Mai plănuiesc să dau o fugă și până în Delta Dunării, vara această, pentru că m-am îndrăgostit de ea, anul trecut când am fost pentru prima dată. Am o vara plină, cu evenimente, emisiuni și înregistrări de piese dar cu siguranță va fi o vara reușită!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel