Jessie a lansat prima piesă compusă integral de ea. Melodia vedetei Gold FM este inspirată de o poveste de dragoste

Data publicării:
Jessie, sursa instagram
Descriere foto: Jessie, sursa instagram

Jessie, vedeta Gold FM, a lansat melodia "O MIE", care este plină de romantism. Piesa a fost compusă integral de către artistă.

Chiar dacă vara a trecut, Jessie a decis să lanseze o nouă piesă, inspirată de o poveste de dragoste la malul mării. Mai exact, melodia se referă la doi îndrăgostiți, care stau pe malul mării și își găsesc "O MIE" de motive de despărțire, dar cu toate astea, demonstrează că dragostea este mai presus decât orice.

Piesa a fost creată de Jessie împreună cu producătorul Adrian Kiseleff, fostul pianist al legendarei trupe Compact.

Jessie a cochetat si cu alte genuri muzicale, cum ar fi Dance sau House, însă producția acestei piese este una de pop clasic, gen muzical care o definește cel mai bine pe artistă. Jessie a participat  și la Eurovision cu piesa Lightning Strikes, în anul 2018, unde a ajuns până în semifinale.

Artista este cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte și a prezentat mai multe evenimente. Fiind foarte ambițioasa, a decis să se mute la București, unde își dorește sa ajungă la fel de cunoscută și apreciată ca în zona natală. 

În timpul liber, Jessie  este și creator de conținut pe rețele de socializare, unde are sute de mii de vizionări.  Aceasta este și o moderatoare radio cunoscută: realizează de aproape un an emisiunea „Weekenduri Gold” alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel