Jessie, prima reacție după scandalul Eurovision 2022: „Sunt convinsă că mulți artiști sunt de acord cu ce am spus eu”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Jessie a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre scandalul Eurovision 2022. 

Jessie, moderatoarea Gold FM, a avut o primă reacție, după ce reprezentantul României, WRS, s-a fotografiat în timp ce se săruta cu reprezentantul Israelului. În urma declarațiilor sale, artista a stârnit foarte multe reacții negative în mediul online. 

Jessie a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre comentariile negative primite de la fanii Eurovision. De asemenea, artista și-a exprimat părerea sinceră despre reprezentantul României de anul acesta. 

”Am făcut un video, care face parte dintr-un proiect pe care l-am început pe rețelele mele de socializare și în cadrul lor îmi doresc să îmi exprim părerea despre diferite teme care sunt de actualitate, în calitate de moderator de radio, de artist și de om are face parte dintr-o societate. Nu este totul atât de roz în lumea asta și cineva trebuie să arate și realitatea. 

În video-ul de aseară mi-am spus părerea sinceră despre ce se întâmplă la concursul de anul acesta de la Eurovision, așa cum am făcut-o de fiecare dată, mai ales că am fost și eu printre participanți anul acesta. Zilele trecute am văzut pe contul de instagram de la Virgin Radio o filmare în care reprezentantul României, WRS, se sărută cu reprezentantul Israelului. 

După eșecul de anul trecut, când România a trimis un artist neexperimentat, nu am trecut nici de prima semifinală. Anul acesta văd că repetăm aceeași greșeală. S-au înscris în selecția națională 2022 Dan Helciug, Minodora, Cream, iar noi am ales să trimitem un fost dansator, fără experiență ca să ne reprezinte. Eurovisionul este un concurs de muzică între țări, iar el ar trebui să se concentreze pe ce va face pe scenă. Nu sunt homofobă, am mai spus asta. Îi doresc mult succes reprezentantului, dar chiar nu sunt mândră de cine ne reprezintă țara.”, a declarat Jessie pentru Spectacola.

Jessie: „Mulți artiști sunt de acord cu ce am spus eu, dar nu au curajul să se exprime pe tema asta”

Jessie a declarat că în urma părerii sincere pe care și-a exprimat-o în mediul online, a primit numeroase critici din partea fanilor Eurovision.

”După ce am postat filmulețul pe rețelele de socializare, s-au activat imediat fanii Eurovision și au transmis foarte multe reacții negative. Cu toate astea, sunt convinsă că mulți artiști sunt de acord cu ce am spus eu, dar nu au curajul să se exprime pe tema asta de teamă să nu fie judecați și să li se pună tot felul de etichete, exact cum am pățit eu și m-au făcut homofobă. 

Probleme mea nu a fost sărutul dintre cei doi participanți, ci faptul că ar trebui să ne amintim că este un concurs despre muzică. Artistul nostru ar trebui să își dea seama că a fost trimis acolo să își reprezinte țara prin muzică, coregrafie și prin fiecare gest al său, dar într-un alt mod, nu cum s-a comportat până acum.

Eu nu pot să mă supăr pe cei care mi-au comentat urât pentru că era evident că am dreptat, iar ei au vrut să se apere, într-un fel. Dar așa cum am mai spus-o și mă repet, Eurovisionul nu mai este ce a fost odată și țin să îi sfătuiesc pe toți artiștii să nu se mai obosească să participe la un astfel de cocncurs corupt, dar cei de la TVR au impresia că noi românii suntem orbi și proști.”, a mai spus artista.

Jessie, părerea sinceră despre melodia cu care WRS va reprezenta România

”Piesa cu care WRS este acum în concurs nu este una rea, este chiar plăcută. Mie îmi place să o ascult, dar să vedem ce va face și cum va fi pe scenă pentru că, pentru  un artist fără experiență, așa cum este el, nu se știe dacă o să facă față la atâtea emoții și poate să ajungă să nu performeze bine. Eu înțeleg că este fost dansator și probabil va avea o coregrafie extraordinară, dar nu este un concurs de coregrafii, ci un concurs de muzică și ne interesează piesa și cum va cânta. Eu îi doresc mult succes și vom vedea dacă trece mai departe sau nu, exact cum a pățit artista de anul trecut.”, a conchis Jessie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel