Jessica Chastain a suferit un traumatism cranian pe platoul de filmare al celui mai recent film al său. Cum se simte actrița

Data publicării:
Jessica Chastain, sursa instagram
Descriere foto: Jessica Chastain, sursa instagram

Actrița și producătorul de film Jessica Chastain a dezvăluit că s-a rănit în timpul filmărilor și a ajuns de urgență la spital. 

 

 

Jessica Chastain a suferit un traumatism cranian periculos în timpul filmărilor la cel mai recent film al său. Actrița a apărut miercuri în emisiunea "The Late Late Show with James Corden" și a spus că, în timp ce filma "The 355", a ajuns să fie nevoită să meargă la spital.

"Făceam o scenă de luptă și era pe o podea de marmură. Am judecat greșit. Am căzut și m-am lovit la cap. Am judecat greșit distanța", a spus Chastain. "Am auzit o pocnitură. S-ar putea să fie motivul pentru care sunt așa cum sunt astăzi", a spus actrița, potrivit CNN

 

Actrița a spus că, după accidentul petrecut în timpul cascadoriei, s-a ridicat și a mai tras câteva duble „pentru că, știi, nu renunț ușor”. După aceea, Jessica Chastain a mers la spital.

 

 "Dubla mea de cascadorie vine la mine, este franțuzoaică și nu vorbește prea bine engleza, vine la mine și îmi spune: "Îmi pare rău, dar trebuie să o pun la loc". Iar eu stăteam acolo și mă întrebam: 'Ce să pun la loc? Creierul meu este în afara feței mele? Ce se întâmplă? Și cred că era doar o vânătaie pe care ea o împingea înapoi în capul meu. Am mai făcut câteva duble, pentru că, știți, nu renunț ușor, iar apoi m-am dus la spital."

 

Colega lui Chastain în film, Penelope Cruz, a declarat că a fost "foarte îngrijorată" pentru ea. Într-un alt interviu acordat săptămâna aceasta lui Ellen DeGeneres, Cruz a spus: "Noi te-am convins să mergi la spital, pentru că ea nu voia să meargă. Ea voia să continue să meargă. Eu am spus: "Te duci la spital!"".

Filmul, care se lansează vineri, îi are în distribuție și pe Diane Kruger, Lupita Nyong'o și Bingbing Fan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel