Jeremy Renner, primele declarații după ce a fost operat. Actorul a fost lovit de un utilaj de deszăpezire

Data actualizării: | Data publicării:

Jeremy Renner a mulţumit fanilor de pe patul de spital după ce a fost operat în urma unui accident grav

Actorul Jeremy Renner, cunoscut mai ales pentru rolul Hawkeye din seria de filme "Avengers", a explicat marţi că este "vraişte" după accidentul suferit în faţa locuinţei sale din statul american Nevada.

Jeremy Renner, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la spital pe calea aerului, duminică dimineaţă, după ce a fost lovit de un utilaj de deszăpezire asemănător cu cele folosite în staţiunile de schi pentru pregătirea pârtiilor, pe care l-a utilizat în încercarea de a curăţa zăpada care bloca maşina unuia dintre membrii familiei sale.

Marţi, actorul a postat un selfie pe Instagram în care poate fi văzut întins pe patul de spital, cu faţa învineţită.

"Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase", a transmis el pe reţeaua socială. "Acum sunt prea vraişte ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor", a adăugat actorul.

Agenta sa, Samantha Mast, a explicat că Renner a suferit o intervenţie chirurgicală. "Rămâne la terapie intensivă, în stare critică, dar stabilă", a spus ea, menţionând că actorul "face progrese şi este treaz, vorbeşte şi are un moral bun".

Mast anunţase anterior că în urma accidentului actorul a suferit "un traumatism toracic şi răni ortopedice".

Primele elemente ale anchetei nu indică faptul că au fost implicate droguri sau alcool în evenimentul descris de autorităţi drept un "accident tragic", în cadrul unei conferinţe de presă de marţi.

Ancheta continuă, în special, din cauza "rănilor grave" suferite de actor şi sunt analizate posibile probleme mecanice ale utilajului care l-a vătămat, a explicat Darin Balaam, şeriful comitatului Washoe din Nevada.

Potrivit acestuia, vehiculul pe şenile de aproximativ şase tone, marca PistenBully, a început să ruleze singur, iar actorul a fost rănit în timp ce încerca să "reintre pe scaunul şoferului".

Renner deţine de mai mulţi ani o locuinţă în comitatul Washoe, din Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Regiunea a fost afectată de ninsori abundente în ajunul Anului Nou.

Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar pentru rolul principal din "The Hurt Locker", care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film, şi a primit o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din producţia "The Town".

După succesul repurtat cu "The Hurt Locker", Renner a jucat în mai multe proiecte din universul Marvel, în două filme din seria "Mission: Impossible" şi în "Arrival" şi "American Hustle", printre altele, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel