Jeremy Renner a fost externat. Cum se recuperează actorul după accidentul grav în care a fost implicat

Data publicării:
Jeremy Renner, foto Instagram
Descriere foto: Jeremy Renner, foto Instagram

Jeremy Renner a revenit acasă din spital la două săptămâni după un grav accident

Actorul Jeremy Renner a sugerat, într-un mesaj publicat luni seară pe Twitter, că a revenit acasă din spital, la mai mult de două săptămâni după un grav accident suferit în timp ce curăţa zăpada şi în urma căruia a ajuns în stare critică.

Actorul a scris pe Twitter despre premiera de duminică a sezonului al doilea din serialul ''Mayor of Kingstown'', din distribuţia căruia face parte.

''În ciuda creierului meu înceţoşat care se recuperează, am fost foarte încântat să urmăresc episodul 201 acasă, alături de familie'', a scris Renner.

Reprezentanţii actorului nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Jeremy Renner, în vârstă de 52 de ani, a fost spitalizat în stare critică, dar stabilă pe 1 ianuarie după ce utilajul de deszăpezire pe care îl utiliza s-a răsturnat peste el, accident petrecut în apropiere de reşedinţa actorului din Nevada, potrivit autorităţilor.

Actorul, cunoscut şi datorită rolului Hawkeye, interpretat în mai multe filme şi spectacole din universul Marvel, a suferit un traumatism toracic şi răni ortopedice şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, potrivit reprezentanţilor lui.

''Cei care îl cunosc pe Jeremy ştiu că este un luptător şi nu pierde vremea'', a declarat săptămâna trecută sora actorului, Kym Renner, pentru revista People. ''Face multe progrese. Suntem optimişti în legătură cu viitorul'', a mai spus ea.

Renner a mai publicat pe reţelele de socializare informaţii referitoare la recuperarea sa în timpul spitalizării şi le-a mulţumit fanilor pentru sprijin într-un mesaj publicat pe 2 ianuarie. Actorul a marcat duminică lansarea noului sezon al serialului Paramount+printr-un mesaj pe Twitter în care spunea: ''Să-mi spuneţi ce părere aveţi!!!''

Jeremy Renner a publicat luni pe Instagram o fotografie cu o locuinţă acoperită de zăpadă alături de mesajul: ''Mi-e dor de locul unde sunt cel mai fericit''.

Renner a debutat în universul Marvel în 2011 odată cu rolul Hawkeye din pelicula ''Thor'', pe care l-a interpretat şi în filmele ulterioare ale francizei, inclusiv ca protagonist în serialul ''Hawkeye'' (2021). A mai făcut parte din distribuţia peliculelor ''Mission Impossible'', ''The Bourne Legacy'', precum şi ''The Hurt Locker'' şi ''The Town'', notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel