Jeremy Edward a anunțat că va deveni tătic pentru a doua oară. Reacția starulului Hollyoaks

Data publicării:
Jeremy Edwards, foto instagram
Descriere foto: Jeremy Edwards, foto instagram

După multe încercări, Jeremy Edwards va deveni tătic pentru a doua oară

Starul Hollyoaks, Jeremy Edwards a anunța că va deveni tătic pentru a doua oară. Potrivit MailDaily, Jeremy a declarat că așteaptă al doilea copil diă o călătorie stresantă pentru soție. 

Cuplul a declarat, pentru revista OK!, că momentul a fost uimitor, după ce s-au străduit prin diferite metode artificiale, însă bucuria cea mai amre a fost când soția starului a rămas însărcinata pe cale naturală

Jeremy, în vârstă de 49 de ani, și Lydia, în vârstă de 36 de ani, sunt deja părinți ai fiicei sale, Scarlett, de trei ani, care a fost concepută  prin FIV, dar au spus că sunt dornici să-i ofere un frate. 

 „Suntem incredibil de entuziasmați, dar sentimentul principal a fost ușurarea. Scarlett a fost concepută prin FIV, la fel și acest copil. Ne simțim foarte binecuvântați, deoarece procesul este de fapt foarte dur pentru Lyds ”, a declarat Jeremy Edwards. 

Cuplul este căsătorit din 2009 și Jeremy a declarat că FIV-ul planificat a fost întârziat la început, din cauza coronavirusului. Clinica le-a oferit o fereastră de oportunitate în iunie, când s-a încheiat blocarea, și li s-a oferit o programare. Lydia a spus că procesul este foarte dur și a descoperit că a făcut aproximativ 340 de injecții. 

Jeremy a declarat că amândoi au plâns când au primit veștile fericite, spunând: „Nu există garanții cu FIV”.

”Biata Lyds injectează toți acești hormoni în corpul ei și merge în această călătorie invazivă. Dar nu există garanții - și este un lucru greu de trecut. ”

Vestea vine la trei luni după ce  Jeremy s-a întors la Hollyoaks în rolul lui Kurt Benson.  

În octombrie 2019, Jeremy a concurat la seria ITV The X Factor: Celebrity ca parte a unui duo cu Brendan Cole, dar a fost eliminat în etapa de audiții.

Jeremy a fost logodit cu Rachel Stevens de la S Club 7 în 2002, iar în cele din urmă a întâlnit-o  pe soția sa Lydia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel