Jeremy Clarkson, momente de panică. Ce a pățit vedeta: "Probabil aș fi murit singur"

Data actualizării: | Data publicării:
Jeremy Clarkson, captură youtube
Descriere foto: Jeremy Clarkson, captură youtube

Jeremy Clarkson a trecut prin momente cumplite chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Prezentatorul TV a povestit întreaga exeriență.

Jeremy Clarkson a diagnoticat cu COVID-19 chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Acestea au fost cele mai grele momente pentru prezentatorul TV în vârstă de 60 de ani, care s-a temut că o să moară singur, ”într-un cort de plastic”.

Din fericire, vedeta cunoscută pentru seria de emisiuni "Top Gear" și actualul prezentator al emisiunii "The Grand Tour", a contractat o formă ușoară a virusului și nu a fost nevoie de spitalizare. Jeremy Clarkson a povestit întreaga experiență prin care a trecut. Acesta a mărturisit că pe data de 21 decembrie a avut primele simptome, iar testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, moment în care a fost curpins de teamă, deoarece se afla printre persoanele cu risc.

„Doctorul s-a exprimat clar, mă voi simți rău între cinci și 14 zile și apoi ori mi-aș reveni, ori ar trebui să merg la spital. Unde, pentru că am 60 de ani, sunt gras și pentru că am fumat jumătate de milion de țigări și am avut pneumonie dublă, probabil aș muri, singur, într-un cort izolat din plastic (...) „Nu mint, a fost înfricoșător”, a povestit Jeremy Clarkson, potrivit publicației The Mirror.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel