Jennifer Lopez surprinde din nou. Ce rol va interpret diva de Hollywood într-un nou film

Data publicării:
Jennifer Lopez, foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, foto Instagram

Jennifer Lopez a acceptat un rol inedit într-un nou film care va fi difuzat în curând pe micile ecrane.

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez va juca rolul unui agent FBI în filmul ''The Cipher'', o adaptare pentru micile ecrane a cărţii cu acelaşi nume a scriitoarei Isabella Maldonado, informează joi presa de specialitate de la Hollywood, potriit Agerpres.

În acest film care va fi difuzat de Netflix, artista va interpreta rolul unui agent care investighează un criminal în serie care lasă indicii despre faptele sale pe internet pentru a atrage atenţia şi a complica şi mai mult cercetările.

Jennifer Lopez va fi şi producător al acestui film, care se alătură unei agende destul de încărcate a divei latino.

După succesul înregistrat cu "Hustlers", Lopez (JLo) va lansa pe marile ecrane în martie 2021 comedia romantică "Marry Me", în care joacă rolul unei cântăreţe, Kat Valdez, care, după despărţirea de logodnicul său, decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi pe care nu îl cunoaşte absolut deloc.

Acţiunea acestei comedii romantice se petrece la New York, iar coloana sonoră este interpretată de Jennifer Lopez şi Maluma.

Filmul urma să aibă premiera pe 12 februarie 2021, cu două zile înainte de Saint Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiţilor), însă echipa a decis amânarea până la primăvară, pentru o dată mai sigură.

Anul viitor, vedeta latino urmează să interpreteze şi rolul traficantei columbiene de droguri, Griselda Blanco, în filmul "The Godmother".

Ea va juca, de asemenea, într-o comedie romantică alături de Armie Hammer. "Shotgun Wedding" prezintă povestea lui Darcy şi Tom, un cuplu care priveşte iminenta lor nuntă cu multe îndoieli, în timp ce familiile lor nu contribuie deloc la relaxarea situaţiei.

Pentru a complica şi mai mult situaţia, nunta încetează să mai fie o petrecere când invitaţii sunt victimele unei tentative de sechestrare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel