Jennifer Lopez şi rapperul Rauw Alejandro, împreună într-un videoclip la Miami Beach

Data actualizării: | Data publicării:
Jenifer Lopez, foto Instagram
Descriere foto: Jenifer Lopez, foto Instagram

Jennifer Lopez şi rapperul portorican Rauw Alejandro au filmat miercuri scenele unui videoclip pe istorica stradă Espanola Way şi în alte locuri emblematice din Miami Beach, despre care nu au fost oferite detalii.

Deşi titlul clipului nu a fost încă dezvăluit oficial, permisul pentru filmările în oraşul Miami Beach a fost obţinut pentru producţia numită "Avanza".

J Lo era radioasă şi plină de energie deşi filmările au durat mai mult de nouă ore, potrivit realizatorilor.

Actriţa şi totodată producătoare se desparte astfel de Miami, care a fost în ultimul timp oraşul său de reşedinţă, pentru a se întoarce la Hollywood.

Compania sa Nuyorican Productions va produce filme şi documentare pentru Netflix, graţie unui acord exclusiv de colaborare cu această platformă de 'streaming'.

Vedeta lucrează deja la două filme în care va fi şi protagonistă: thriller-ul de acţiune "The Mother" în regia lui Niki Caro ('Mulan') a cărui premieră este prevăzută pentru sfârşitul anului viitor şi filmul "The Cipher", o adaptare a romanului cu acelaşi nume a scriitoarei Isabella Maldonado.

Pe contul său de Twitter, J Lo a postat miercuri două imagini în care este văzută într-un automobil decapotabil roşu care este condus de rapperul Rauw Alejandro.

Artistul portorican a lansat în luna mai noua sa piesă şi clip muzical "Todo de ti", cu ritmuri ce amintesc de sonorităţile funk ale legendarului James Brown şi de nostalgia anilor '80, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel