Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă ca în povești. Imagini spectaculoase de la ceremonia celor doi

Data publicării:
Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram

La puțin peste o lună după ce s-au căsătorit în Las Vegas, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au sărbătorit dragostea alături de prieteni și familie.

Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au sărbătorit nunta cu o ceremonie în Georgia, sâmbătă, în fața prietenilor și a familiei, la puțin peste o lună după ce au spus "Da" în Las Vegas.

Printre vedetele prezente s-au numărat prietenii  lui Affleck, Matt Damon și soția sa, Luciana, regizorul Kevin Smith și soția sa, Jennifer, actorul din Clerks, Jason Mewes și soția sa, Jordan Monsanto, și un agent de talente de top de la Hollywood, Patrick Whitesell și soția sa, modelul/actrița Pia Miller.

Lopez a purtat la ceremonia de sâmbătă o rochie albă  cu o trenă lungă de peste 6 metri și un voal, iar Affleck a purtat o cămașă, sacou alb și pantaloni negri.

Oaspeții au fost  îmbrăcați în alb, iar evenimentul a avut loc pe terenul complexului lui Affleck de lângă Savannah. Pregătirile pentru marea sărbătoare au inclus un cort pe moșie cu scaune albe așezate pentru invitați înconjurați de verdeață și flori albe, un pian complet alb, mese elegante așezate pe un doc pe malul râului și o platformă pentru un foc de artificii, potrivit people.com

Meniul festiv a fost compus printre altele din cotlet de porc prăjit cu legume şi orez, precum şi preparate la grătar.

 

Cum s-au reîntâlnit cei doi

Lopez şi Affleck au început să se vadă din nou anul trecut, după ce interpreta hit-ului 'Jenny from the Block' a pus capăt logodnei sale cu fostul star al echipei Yankees Alex Rodriguez, iar starul din 'Gone Girl' a pus capăt relaţiei cu actriţa spaniolă Ana de Armas.

De atunci, cuplul, poreclit "Bennifer", a fost văzut pe covoare roşii şi la ieşiri publice în întreaga lume, singur sau însoţit de copiii lor respectivi: Lopez are doi cu fostul ei soţ, cântăreţul Marc Anthony; Affleck - trei cu fosta lui soţie, interpreta Jennifer Garner.

Lopez, acum în vârstă de 52 de ani, şi Affleck, în vârstă de 49 de ani, au început să se întâlnească la jumătatea anului 2002 şi s-au logodit în acelaşi an, dar au amânat nunta şi în cele din urmă au renunţat la acest pas în 2004, deşi au declarat că prietenia lor a continuat de-a lungul anilor înainte de a-şi acorda o a doua şansă, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel