Jennifer Lopez și Alex Rodriquez s-au despărțit. Care este motivul pentru care cei doi au luat această decizie

Data publicării:
Jennifer Lopez, sursa instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa instagram

Șoc în lumea mondenă. Jennifer Lopez și Alex Rodriquez s-au despărțit, chiar înainte de a ajunge în fața altarului.

După o relație de ani buni și după numeroase pregătiri pentru a se căsători, Jennifer Lopez și Alex Rodriquez au ales să meargă pe drumuri separate, potrivit People.com . Cei doi au format un cuplu începând din anul 2017. Ei s-au logodit în 2019 și ulterior au anunțat că intenționează să se căsătorească. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au decis să își amâne nunta.

Acum, lumea mondenă este în stare de șoc după ce s-a aflat că cei doi s-au despărțit. Potrivit informațiilor de peste Ocean, Alex Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer Lopez cu starleta Madison LeCroy. Acum, cântăreața rămâne singură din nou, după alte două căsnicii eșuate, dintre care una de 10 ani cu artistul Marc Anthony, alături de care are și 2 copii, dar și cu dansatorul Cris Judd. A fost logodită și cu actorul Ben Affleck, însă și relația lor s-a terminat înainte de a se căsători.

Cântăreața și sprotivul au fost surprinși împreună în public ultima oară în luna februarie, în timp artista filma pentru un rol într-o nouă producție, în Republica Dominicană. De atunci, cei doi nu s-au mai afișat împreună, iar unii apropiați chiar spun că despărțirea s-ar fi produs acum câteva săptămâni bune. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel