Jennifer Lopez, fotografie inedită alături de mama sa. Cum arată femeia de la care a moștenit frumoasele trăsături/ FOTO

Data publicării:
Jennifer Lopez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram

Jennifer Lopez se mândrește cu mama ei. Artista și-a surprins fanii cu o fotografie inedită alături de cea de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături.

Jennifer Lopez este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase artiste din lume. La 51 de ani, vedeta dă clasă și puștoaicelor de 20 de ani cu felul în care arată. Diva a demonstrat mai mereu că în cazul său, vârsta e doar un număr, pentru că odată cu trecerea anilor, Jennifer Lopez a arătat tot mai demențial.

Diva de peste hotare muncește din greu în sala de fitness pentru a avea un corp ca tras prin inel. Mai mult decât atât, aceasta are un stil de viață sănătos și un regim alimentar strict. 

Și asta nu e tot! Jennifer Lopez a măștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa. Pe principiul, așa mamă, așa fiică. Cele două seamănă ca două picături de apă și sunt extrem de apropiate. Recent, artista a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de mama și fiica ei.

Fotografia cu cele trei generații din familia lui Jennifer Lopez a ajuns imediat virală și a fost apreciată de mii de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel