Jennifer Lopez, complet goală. Cum arată diva internațională la 51 de ani

Data publicării:
Jennifer Lopez, instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, instagram

Jennifer Lopez și-a dat pe spate admiratorii cu noua ipostază în care apare complet dezbrăcată, cu formele perfecte la vedere.


Jennifer Lopez are cu ce se lăuda la 51 de ani. Diva internațională se mândrește cu o siluetă de adolescentă, cu abdomenul lucrat și un corp tonifiat. Recent, Jannifer Lopez și-a înnebunit fanii, după ce a postat o fotografie în care apare complet dezbrăcată.  Artista a pozat natural, arătându-și trupul impecabil pentru noul ei single „În dimineața”. Jennifer Lopez le permite fanilor să admire ce norocosul ei logodnic Alex Rodriguez poate vedea în spatele ușilor închise.

Artista în vârstă de 51 de ani a fost fottografiată într-o poziție unghiulară, în care nu purta altceva în afară de inelul de logodnă cu diamante  și un machiaj glam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fanii au înroșit butonul de like și au complimentat-o pe divă pentru felul în care arată: "Oh, Doamne! Ești perfectă!/ Au trecut anii și totuși continui să fii tot mai bună. Ești o inspirație/ Frumusețe, sănătate, inspirație și femeie, puterea!", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel