Jennifer Lopez cere contract prenupțial. De câte ori vrea artista să întrețină relații intime pe săptămână

Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Jennifer Lopez, sursa foto Instagram

Jennifer Lopez a venit cu niște cereri mai speciale, în ceea ce privește contractul prenupțial.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au anunțat oficial planurile de căsătorie, în urmă cu ceva timp, însă, până ca acest lucru să se întâmple, cei doi au de semnat un contract prenupțial. Nu este singurul cuplu care a recurs la acest lucru, întrucât foarte multe alte perechi celebre semnează acest act, înainte de căsătorie. Totuși, acordul dintre cei doi a generat anumite controverse, deoarece are o clauză sexuală, impusă chiar de celebra cântăreață, potrivit americanpost.

Ce clauze îi cere Jennifer Lopez lui Ben Affleck

Potrivit presei internaționale, JLo l-ar fi pus pe viitorul ei soț să semneze o clauză sexuală, care include mai multe puncte referitoare la relația lor. Însă, una dintre acestea a atras atenția tuturor, unde artista pune la îndoială intimitatea cuplului.

În contract este menționat faptul că ea, împreună cu viitorul soț, ar trebui să întrețină relații amoroase de cel puțin patru ori pe săptămână. Nu se știe încă de ce diva a fost foarte specifică în acest aspect al documentului, dar fanii speră ca actorul "să-și îndeplinească partea lui de contract". Deocamdată ,nu există mai multe detalii despre nunta dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Cei doi se află la a doua logodnă

Jennifer Lopesz și Ben Affleck și-au confirmat oficial logodna pe 10 aprilie 2022. Totuși, aceștia nu se află la prima încercare de a întemeia o familie. Cei doi au mai fost logodiți și în 2004, însă nu au apucat să mai meargă în fața altarului. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck se căsătoresc

Pe contul său de Twitter, cântăreaţa de origine portoricană a spus că are o "poveste foarte interesantă şi specială de împărtăşit" şi a menţionat că o va dezvălui pe site-ul său personal "On the JLO", deşi a oferit un mare indiciu prin postarea unui "emoji" cu un inel în dreptul numelui său.

Potrivit revistei People, mesajul adresat abonaţilor a inclus un videoclip în care cântăreaţa admiră un inel de logodnă cu diamant verde, care ar fi costat aproximativ 5 milioane de dolari.

Fanii se așteaptă ca nunta să aibă loc anul acesta sau, cel târziu, în 2023.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 apr 2022, 15:58 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience